True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
啱啱發現聽啲音量會不斷左右shift 既音樂會窒到仆街
我用muse 5

Muse5根本係伏

阿波羅都話好d muse5既話不如買theheadphone

點伏?
但 headphone都有唔少問題喎

之前行商場唔知做乜喺咁窒

我iphone 6用Muse 5都窒到想死
但轉左用iphone7 之後, 已經冇咁窒喇.

巴打 你咩環境窒多? 我暫時未試過 even 我係旺角都無事? 想試試 thx
我用muse 5

Muse5根本係伏

阿波羅都話好d muse5既話不如買theheadphone

點伏?

巴打 你咩環境窒多? 我暫時未試過 even 我係旺角都無事? 想試試 thx

iphone 6 同 iphone 7 比較, 連線穩定度真係差好遠
iphone 7 駁Muse5 好好多, 起碼返工坐地鐵個程車都冇乜點斷
iphone 6s plus + Muse 5 女友試緊, 佢都話冇乜點斷
我用muse 5

Muse5根本係伏

點伏?

呢個真係唯一缺點, 睇片有delay 係咪隻隻都會?

delay 一定會, 因為佢左右聲道要同步, 以現時科技一定會delay
用完AirPod 再用呢個Post 果啲耳機,完全唔同層次

如果佢肯做埋隔音我可能已經買左

所以我前面先講過唔值得咁貴買,不過冇人理

所以我前面先講過唔值得咁貴買,不過冇人理

有啲人鍾意咩都試下,由佢地啦
Apollo 7 點睇?
Dearear endear點睇
我想問用jabra elite sport 既巴打
電量有無問題?
其實唔用果時係咪唔應該放入叉電盒?
好多時我明明熄左對耳機
第二日拎出黎時會無晒電
用iPad 同iphone
想買對做gym用
係咪應該揀airpods唔揀the headphone
My rhythm 點睇
想買對做gym用

Dash果個平價版好唔好
Dash果個平價版好唔好

都ok嘅
係個盒無得叉電
想問下refund左 air既巴打係點做?我用indiegogo send message俾佢,佢唔理我
剛剛隻左耳無聲
上代理要唔要單?
我個盒都無左
剛剛隻左耳無聲
上代理要唔要單?
我個盒都無左

我用緊the headset
剛剛隻左耳無聲
上代理要唔要單?
我個盒都無左

點解咁多係都係左耳無聲
正常要個盒果張保養貼紙同張單
剛剛隻左耳無聲
上代理要唔要單?
我個盒都無左

點解咁多係都係左耳無聲
正常要個盒果張保養貼紙同張單

想買對做gym用

airpods外型小弟真係接受唔到
另一樣就係佢唔係入耳,已經扣左好多分

申利:用iphone 7 + muse5
想問下refund左 air既巴打係點做?我用indiegogo send message俾佢,佢唔理我

去crazybaby個網開ticket refund
我就係成功既例子 錢已袋
想買對做gym用

請問下muse5係斷音方面密唔密?我之前買過nakamichi tw2,一出街就斷右邊除咗屋企同埋坐係巴士,總之室內就好d!好彩可以退貨,家下想買隻冇咁易斷音
想買對做gym用

請問下muse5係斷音方面密唔密?我之前買過nakamichi tw2,一出街就斷右邊除咗屋企同埋坐係巴士,總之室內就好d!好彩可以退貨,家下想買隻冇咁易斷音

用咗muse 5 兩個禮拜發覺斷音係關首歌事多 無論喺咩場合聽某啲歌都係會喺同一個位斷 同埋有時唔只斷音首歌仲會快咗

但除咗果啲歌外其他又好穩定, even 人多車多既地方
想買對做gym用

用咗muse 5 兩個禮拜發覺斷音係關首歌事多 無論喺咩場合聽某啲歌都係會喺同一個位斷 同埋有時唔只斷音首歌仲會快咗

想買muse5
見前面有巴打講係大伏
想知如果地鐵,室外例如彌敦道人多車多情況又如何?
仲有電量 音質又如何
想買對做gym用

想買muse5
見前面有巴打講係大伏
想知如果地鐵,室外例如彌敦道人多車多情況又如何?
仲有電量 音質又如何

除咗斷線我其他都十分滿意, 包括電量音質都好好, 同埋真係味試過一隻係咁貼耳同隔音。諗住聽日去代理度睇下換唔換到對新來試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞