True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
今朝出門口隻左耳跌左
而家冇聲
係未冇計?返到公司差電見長著(者係有電啦)

代理啦

有冇咁化學
跌一下都唔得

耳機唔跌得 有線個D都係咁

唉,用左唔夠一日就咁

扮哂野唔夠十日拎去換新先

唔過十日緊係去換啦傻仔黎o既

但麻煩呀麻 又要拎來拎去
仲有提下大家 o係街(近馬路)真係唔好拎出拎入 我頭先跌落地彈下彈下差少少就彈入坑渠 個心
仲有提下大家 o係街(近馬路)真係唔好拎出拎入 我頭先跌落地彈下彈下差少少就彈入坑渠 個心

好彩暫時都未跌過

彈完仲有冇聲

彈完仲有冇聲

話時話,有冇人知咁樣拎去整保養期內係未都要收錢

彈完仲有冇聲

話時話,有冇人知咁樣拎去整保養期內係未都要收錢

人為應該要啦
剛剛買左the headphone, 係公司差左陣電
而家放工聽緊, 感覺都ok
係去到銅鑼灣有一下左耳斷左(約半秒connect 返)

搭巴士?近電車站個位應該有干擾
用foam放落盒叉電,舊foam會變左形
長期係咁驚唔驚
用foam放落盒叉電,舊foam會變左形
長期係咁驚唔驚

已經用爛左
想問下
http://mingo-hmw.com/new/comply-foam-tips/2757-comply-tw.html
呢個等如theheadphone原裝送果個

係呢隻

另外有無佢個原裝膠tips
唔小心扯爛咗
想問下
http://mingo-hmw.com/new/comply-foam-tips/2757-comply-tw.html

係呢隻

唔小心扯爛咗

rip好似冇
想問下

係呢隻

唔小心扯爛咗

rip好似冇

唯有用住 foam
但係見大家都話同樣好易爛,想買返原廠個膠 tips
想問下

係呢隻

唔小心扯爛咗

rip好似冇

唯有用住 foam

佢有粒細粒d既跟機
你試下果粒岩唔岩
想問下

係呢隻

唔小心扯爛咗

rip好似冇

唯有用住 foam

要去返bragi度買 rip
不過代理可能會有?
Onkyo W800BT壞左一次
而家換左新
電池盒個膠蓋唔夠一個月就斷開左
買過第二隻牌子算
想問下

係呢隻

唔小心扯爛咗

rip好似冇

唯有用住 foam

要去返bragi度買 rip
不過代理可能會有?

我見 bragi 官網啲全部都寫 for dash
tips 係咪 share ga?
今朝出門口隻左耳跌左
而家冇聲
係未冇計?返到公司差電見長著(者係有電啦)

代理啦

有冇咁化學
跌一下都唔得

唉,用左唔夠一日就咁

放工再試下都係左邊冇聲

聽日先有單拎去換
咁化學搞到第時出街用都唔知點算
會成日型住好易跌

代理啦

有冇咁化學
跌一下都唔得

唉,用左唔夠一日就咁

放工再試下都係左邊冇聲

聽日先有單拎去換
會成日型住好易跌

恭喜你,係壞左了
隻耳筒係唔可以跌,一跌就壞

我對係bragi官網買
香港代理唔會整/換 因爲唔係行貨
要寄番廠搞成個月 最近先收到對新既

有冇咁化學
跌一下都唔得

唉,用左唔夠一日就咁

放工再試下都係左邊冇聲

聽日先有單拎去換
會成日型住好易跌

恭喜你,係壞左了

我對係bragi官網買

咁我好你好多
係豐澤買 聽日拎單去扮哂野一開始就冇聲

唉,用左唔夠一日就咁

放工再試下都係左邊冇聲

聽日先有單拎去換
會成日型住好易跌

恭喜你,係壞左了

我對係bragi官網買

咁我好你好多
係豐澤買 聽日拎單去扮哂野一開始就冇聲

勁黑仔,上個月跑步戴唔實跌左出黎
巴打你之後都小心d用,唔可以跌落地
touchwood跌左幾次安然無恙

左耳?

左耳?

右多過左

左耳?

右多過左

你真係好彩
買左bragi the headphone幾日
本身左右耳連得好地地
無神神斷開左連唔撚返
左耳長期顯示差爆電
有無咩方法可以試下令佢地連返一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞