True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
希望phazon 生生性性出貨

五月你估出到貨未

五月你估出到貨未

見佢依加先有叉電盒prototypes 真係冇乜信心準時
聽開rock,metal
有無邊隻防水 講野清推介
原來我粒原裝膠tips折出黎換棉果陣爛鳩左
唯有用返棉/細size tips
官網係咪有得訂返?
現今技術黎講,wireless耳機係咪係一定有delay?

線都有delay
好似係

aptX

what is aptX

我講果種delay係0.5秒至1秒果種
唔係0.000001秒

令到聲畫同步既技術黎
the headphone係有延遲
我玩imas要tune返啱個時間
唔好意思追唔晒po, the headphone係咪有地方做千一蚊?

wilson?

五月你估出到貨未

見佢依加先有叉電盒prototypes 真係冇乜信心準時

話哂都新design 值得等既
原來我粒原裝膠tips折出黎換棉果陣爛鳩左
唯有用返棉/細size tips
官網係咪有得訂返?

有 不過淨買tips
聽開rock,metal
有無邊隻防水 講野清推介

講野清好似係airpod
防水有dash
不過要聽rock, metal唔會要非入耳式啦
唔好意思追唔晒po, the headphone係咪有地方做千一蚊?

胃信1168
旺電3樓1148
之前個巴打識人好似就1100
各位唔好買dash
官方基本上無再支援
要買就買the headphone
各位唔好買dash
官方基本上無再支援

The headphone有咩支援
各位唔好買dash
官方基本上無再支援

講接收同bug
The headphone暫時無問題
但係dash仲有好撚多問題未解決
最大影響係唔識回報時間 左耳機會hand機長鳴嗚嗚聲 接收垃圾
各位唔好買dash
官方基本上無再支援

講接收同bug
最大影響係唔識回報時間 左耳機會hand機長鳴嗚嗚聲 接收垃圾

已經有3-4個月無更新os
各位唔好買dash
官方基本上無再支援

講接收同bug

已經有3-4個月無更新os

變左孤兒仔 無可能當dash係iphone7 headphone係8 咁睇
佢又未有資格做apple 人地都識更新啦
有冇巴打用緊 h7 我嗰兩隻互相connect唔到 淨係閃紅燈 求救
其實手機output 對用藍芽聽歌 音質係咪部部差唔多
有線就睇DAC AMP 果d
咁藍芽呢? 淨係睇音源?

藍芽係睇dac,行aac

我係講佢隻earphone入面嘅dac

我係講佢隻earphone入面嘅dac

所以earphone dac質素係最影響音質果part??
咁電話同earphone 之間通訊有無咩標準
小弟有隻the headphone, 係wilson 買左3日.. 想放..
$1,000 齊盒齊單

Tg: https://t.me/aw131

巴打仲有冇 窮j想要

未賣出, 巴打可以tg 我傾
想問check the headphone 既電量上佢個官方q&a都冇講
想問check the headphone 既電量上佢個官方q&a都冇講

電話睇到
iPhone

電話睇到
iPhone

即係android 冇方法睇到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞