True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Muse 5點先知差完電
近日終於忍唔住買左sony mdr 1000x 真係好正,買左一絲安靜。
但想問其實可以摺個ear cup 係米都最好唔好成日摺,會唔會好易壞?

紅色燈熄咗代表叉完

紅色燈熄咗代表叉完

係咪斷左藍芽自動熄機

紅色燈熄咗代表叉完

係咪斷左藍芽自動熄機

我通常自已熄咗機先叉電
Air pod 個音質點
點解muse 5連唔到windows 10
我部腦search唔到個耳機

係咪一連左iphone 就要成世都係個部iphone

無野了 搵左成分鐘終於搵到了

其實點知差完電同埋個盒有幾多電

其實點知差完電同埋個盒有幾多電

其實說明書有寫...
想問依家邊隻啲聲最好聽 如果無限budget嘅話
想問依家邊隻啲聲最好聽 如果無限budget嘅話

Onkyo掛
想買onkyo w800bt 或者 e700bt
想買onkyo w800bt 或者 e700bt

未打完就出咗...想問呢兩隻好唔好
岩岩更新完隻jabra elite sport耳機

唔知點解隻右耳好似有d雜音 好似信號聲咁

同埋 更新完 個頭左右郁動 兩邊耳機好易 disconnect

有冇巴打有相同問題?
用左the headphone3個月
個日有一隻碌左落地下
跟住無個一邊就無聲
要拎去整 麻9煩
下次都係買apple算鳩數
Bose點睇
Bose點睇

有出True wireless ?

我鐘意BOSE啊
Bose點睇

有出True wireless ?

我鐘意BOSE啊

如果有True wireless既降操應該幾好J
沉日唔見左隻onkyo 諗住試下the headphones
沉日唔見左隻onkyo 諗住試下the headphones

習慣左ONKYO音質,返到轉頭聽THE HEADPHONE?

習慣左ONKYO音質,返到轉頭聽THE HEADPHONE?

鬼叫自己整唔見左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞