True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

星際入手,公價

第一次用,響connetion方面花左少少時間
其實跟指示做都唔係咁難...

耳棉用跟機既perfect fit L size,個人覺得最隔音

試聽左幾首古箏演奏、pop song同電音,真係唔錯,低音有力唔會矇查查

係價錢貴d⋯⋯俾條女知道死梗

巴打有無試過睇片?有無delay?

好在巴打提醒我
啱啱睇左陣YouTube直播,無明顯delay,聲畫正常同步

btw玩音game都仲係差d,delay會比較明顯

我想問如果唔用果陣要點,我訓果陣放埋一邊,第二日冇哂電

我都放返落叉盒度,隔一陣就自動sleep mode

星際入手,公價

耳棉用跟機既perfect fit L size,個人覺得最隔音

試聽左幾首古箏演奏、pop song同電音,真係唔錯,低音有力唔會矇查查

好在巴打提醒我
啱啱睇左陣YouTube直播,無明顯delay,聲畫正常同步

巴打聽住行街/搭地鐵會唔會斷線呀? 見好多呢D 耳機都話入褲佞就收唔到 想較緊佢同air crazybaby先再決定

同埋有冇試過translate 係咪work 呢個都算係吸引我之一

係work,不過對我黎講唔算實用

星際入手,公價

好在巴打提醒我

巴打聽住行街/搭地鐵會唔會斷線呀? 見好多呢D 耳機都話入褲佞就收唔到 想較緊佢同air crazybaby先再決定

同埋有冇試過translate 係咪work 呢個都算係吸引我之一

係work,不過對我黎講唔算實用

等下air crazybaby D評測先, 如果麻麻地就狗沖the dash pro. 可以換耳棉個D?
點解sony未出true Wireless架

等緊佢
我諗佢出我一定買
頭先買左the headphone 即刻開左嚟用
但係左耳一路都連唔到 係咪要叉左電先定係已經gg左

放返入盒再拎出黎 (reset方法)

已經試過喺盒入面pair 都係得右耳ok
點解sony未出true Wireless架

等緊佢
我諗佢出我一定買

如果 sony 出 PS4 都用到就無敵

https://support.bragi.com/hc/en-us/articles/115000129149-Connect-The-Headphone-via-Bluetooth

https://support.bragi.com/hc/en-us/articles/115000129149-Connect-The-Headphone-via-Bluetooth

叉陣電再試下啦
睇哂成個post muse 5應該算無咩伏?
Bragi the headphone 用左2,3個星期右面明顯地細聲過左耳,係咪要去代理整
Bragi the headphone 用左2,3個星期右面明顯地細聲過左耳,係咪要去代理整

入咗耳屎耳油呀,官網應該有學點清潔返佢。
點睇earin m1 ,1300到有交易

入咗耳屎耳油呀,官網應該有學點清潔返佢。

唔關事喎
岩岩入手The headphone 想問下係唔係有得更新架?
有冇巴打試過arc spak
為左穩定性,最後都係入左airpods
岩岩入手The headphone 想問下係唔係有得更新架?

Dash先有 the headphone 好似無
睇哂成個post muse 5應該算無咩伏?

用咗3、4個月, 日日聽仲好好聲, 不過要試啱FitSeal同用耳棉, 係大粒咗D, 係型同聲度要取捨
kickstarter 又有一隻平野出現
kickstarter 又有一隻平野出現

link?
追完呢個post,我用緊iphone 7 plus既,小弟想問如果大概千幾budget係咪airpod係最好既choice? 我見大家都係推the headphone,thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞