True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下用緊dash pro 嘅巴打,講電話對方有冇話好細聲,講野要好大聲對方先聽到?由其搭地鐵?同埋放左邊褲袋會唔會斷線?

之前用dash比條女屌話聽唔到我講野,我要大大聲好似嗌交咁先聽到,被迫轉左airpod

我好彩,完全無遇到呢d問題
有冇巴打用過nakamichi個myrhythm
各位巴打點睇Purdio AirOn TX33
想問下用緊dash pro 嘅巴打,講電話對方有冇話好細聲,講野要好大聲對方先聽到?由其搭地鐵?同埋放左邊褲袋會唔會斷線?

之前用dash比條女屌話聽唔到我講野,我要大大聲好似嗌交咁先聽到,被迫轉左airpod

巴打多唔多用嚟講電話?係咪正常音量就可以?

巴打多唔多用嚟講電話?係咪正常音量就可以?

都幾常用,每日講五到六次20-30分鐘電話
比平時講野大聲dd就ok
點解冇人講 arc 用左差唔多一個月幾正
Bragi the Dash pro全線斷貨?
Bragi the Dash pro全線斷貨?

成個旺角都無
行左旺電 星際 信和 華仁英京都無
開心使用muse5 兩個禮拜

先講優點 聽歌音質唔錯 個人可接受範圍
唔易甩 跑步行街Fing 頭 完全冇問題
連接電話放褲袋 未試過同電話disconnect

缺點係 Size 有啲大 配載唔係咁有型
有時會有一秒右耳connect 唔到左耳
但一秒後會自動連翻
講電話有啲細聲 比人話聽唔到自己講咩
耳機盒有啲大 放褲袋唔係幾舒服
電話睇片有delay 唔知依個係唔係通病

電量方面因為我唔係長期載住
通常載個零兩個鐘就入翻個盒
所以分享唔到佢既電量可以播到幾耐歌

總括而言
如果你唔太介意外型
如果你唔係成日講電話 主要係聽歌
我覺得都買得過
我但求就手 11xx 入手 冇格過價

個人意見 僅供參考

我都買左 Iphone聽唔到Whatsapp錄音又錄唔到係咩玩法
The headphone冇冇得單買一邊
岩岩跌咗右邊
用後感: 右耳耳機有問題, 接收差, 充電時再撳多下確認有叉到(磁力比左耳弱dd, 就算吸左都未必叉緊, 但懷疑係靈件裝得唔好, 同磁力影響不大)
所以建議唔好買crazybaby 住, 我都搵緊可唔可換/退貨
寧願比多 1k, 買dash pro 仲好

仲諗住買添 見佢細細粒 其他個啲都好大粒

唔好中伏呀, 起碼出第二代先

巴打你退到貨/換左未 ?
如果未會唔會放出去 我想買黎試下
早兩日買咗the dash,,左耳成日斷,跟住整一整個位就無事,係咪正常?同埋想問下星際有無佢嘅耳棉賣?聽到隻耳好痛
借po一問
用緊535 想升級 買耳機線
預$1500到 聽開人聲
平時聽男粵語
有冇推介

幾時買? 中環果間?

幾時買? 中環果間?

23號買 九龍灣HMV 要行去收銀果邊先有label 特價

幾時買? 中環果間?

依家買平好多 同抵買
我上個月買1990 隔左個禮拜就落1599
So far 用左成個月 其實無乜斷過 帶落都舒服
做運動fing黎fing 去都唔會甩

幾時買? 中環果間?

依家買平好多 同抵買

岩岩都買咗

跌咗the headphone 試下新嘢先 平咗成千

幾時買? 中環果間?

依家買平好多 同抵買

岩岩都買咗

你買1599?

幾時買? 中環果間?

依家買平好多 同抵買

岩岩都買咗

你買1599?

Yes 九龍灣HMV買 好彩仲有貨

幾時買? 中環果間?

依家買平好多 同抵買

岩岩都買咗

你買1599?

斷就冇咩斷 但聲就冇onkyn 同 Bose 咁靚

幾時買? 中環果間?

依家買平好多 同抵買

岩岩都買咗

你買1599?

聽日去睇下先 thx 樓上兩位

幾時買? 中環果間?

依家買平好多 同抵買

岩岩都買咗

你買1599?

斷就冇咩斷 但聲就冇onkyn 同 Bose 咁靚

你果個有冇成日重複已經測到心率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞