True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我用 comply 棉 , 3 個月先用爛一舊
我用 comply 棉 , 3 個月先用爛一舊

The headphone 嗰隻超易爛
岩岩買左隻jaybird x3...d聲真係...
岩岩買左隻jaybird x3...d聲真係...

琴日買左the headphone
充電淨係得左耳閃
究竟係咩問題 好似見到好多留言都係咁
琴日買左the headphone
充電淨係得左耳閃
究竟係咩問題 好似見到好多留言都係咁

應該係一邊爆哂電
AirPods 同 muse 5 只計音質同連線穩定會簡邊隻
AirPods 同 muse 5 只計音質同連線穩定會簡邊隻

你講連線我諗應該用乜牌子比較都係airpods
計埋音質airpods應該都唔差,我諗主要係得唔係入耳呢個問題
我係bragi打手

kickstarter用到依家
我係bragi打手

kickstarter用到依家

你講連線我諗應該用乜牌子比較都係airpods
計埋音質airpods應該都唔差,我諗主要係得唔係入耳呢個問題

完全係考慮緊同一個問題
不過muse 5個盒好似大好多
有時冇隔音又真係好煩
你地多唔多開the headphone個audio transparent
你地多唔多開the headphone個audio transparent

唔多
因為唔開都聽到😂
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifestyle/20170423/bkn-20170423113013352-0423_00982_001.html
呢款點睇
有冇CHING 用緊

條女

一陣去買

定係muse5好
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifestyle/20170423/bkn-20170423113013352-0423_00982_001.html
呢款點睇
有冇CHING 用緊

條女

一陣去買

定係muse5好

等你包膠
呢款點睇
有冇CHING 用緊

條女

一陣去買

定係muse5好

應該muse5好d

首先係音質,唔差,低音較強,set完野會靚聲

連線,地鐵冇問題,行到出街就會右耳成日斷

之前我都買過黎用,可能我係第一批貨,斷線嘅情況非常嚴重, 尤其係街一定會斷幾次右邊,一到燈位就斷線,喺旺角弼街個邊斷得仲勁!好彩我去番買個度佢地俾我退到貨!

之前我都買過黎用,可能我係第一批貨,斷線嘅情況非常嚴重, 尤其係街一定會斷幾次右邊,一到燈位就斷線,喺旺角弼街個邊斷得仲勁!好彩我去番買個度佢地俾我退到貨!

你係邊到買

你係邊到買

係8老到買架!起初佢地就話可以係一d 貨係咁樣,佢地開過幾盒俾我試,其中有個仲要連唔右邊之後試埋第三隻先好d,但係一係街就有咁樣問題!之後退貨(最大問題係個哥哥同我講係iphone 問題,但係用android都會有呢個問題,可能個刻係佢度用佢個電話試好小小所以就咁講啦!)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞