True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
請問有冇邊隻叉爆電後可以用到超過4-5個鐘?
啱啱入手muse5
但想問android係咪電話較唔到大細聲

The headphone

The headphone

聽到呢度咁多人話佢細聲就明點解咁耐電
個輸出應該好細
新手想問下 係700蚊樓下拎嚟打機嘅無線GAMING HEADSET

PS4隻金版耳機係咪好選擇?
無咩要求 都係
FOR我打PS4同人PARTY/ PC打下LOL傾吓計吹下水咁解 所以聽聲唔洗特別準
頭先落百老匯試左隻onkyo
好J
入唔入手好
好J
入唔入手好

但好似斷線好嚴重
好J
入唔入手好

但好似斷線好嚴重

用咗唔夠半年壞咗2次
左右成日斷
個叉電盒陣柒又大,褲袋放唔落
早幾日就咁袋2粒耳機喺褸袋跌撚埋

而家唔知買咩好,諗住買埋假無線
岩岩入手左the headphone
想問下叉電嘅時候係咪得右耳閃左耳唔閃
我放左落去之後一開始兩隻一齊閃
閃咗陣得返右耳閃 咁樣對唔對路

正常係兩隻一齊閃 滿左就會長著

你左耳係閃完無著定長著

我而家有時左耳閃閃下就會熄左 但係佢又叉到電

一開始係兩隻一齊閃下閃下,跟住左耳就唔閃得右耳閃,咁應該都係叉到電?

Bragi d嘢真係好易壞

用咗幾日 正正常常 左耳唔閃但照叉到電
Bragi 出新野bragi pro 美國仲有定制版
諗緊等Earin M2定係買bragi dash pro好
屌 the headphone 唔夠一個月 冇跌冇撞
左耳冇聲

The Dash PRO US$329
要留意Bragi d野好易壞,$329唔算小數目。
利申:有 The Dash,壞過4個,第5個使用中。

同樣bragi用家,好你少少,壞2個

等出headphone pro

同樣bragi用家,好你少少,壞2個

垃圾
舊DASH比人廢棄左
屌佢老母
屌 the headphone 唔夠一個月 冇跌冇撞
左耳冇聲

我用左3個月 左耳無左聲
維修係番工時間先開 仆街
Muse 5 係咪講電話只會左邊有聲
The headphone 既 Comply 綿用左個幾月就爛,
$160 3 pairs,一年咪要用幾百?
原裝膠耳塞又超唔掂,有冇其他耐用 D 既選擇?
例如網上有人講既 SpinFit,有冇人用過?
The headphone 既 Comply 綿用左個幾月就爛,

咁樣?
放唔入個 Case
耳膠太長頂住
用原裝耳膠加耳棉好聲d
用運動耳棉先會冇易爛

咁樣?
放唔入個 Case
耳膠太長頂住
用原裝耳膠加耳棉好聲d
用運動耳棉先會冇易爛

係喎,唔記得左個廢case
都唔知個case點設計
就連用 comply 綿都會壓住
剛剛買左the headphone, 真係同以前有線無得比雖然已經有心理準備,但無諗過差咁遠
剛剛買左the headphone, 真係同以前有線無得比雖然已經有心理準備,但無諗過差咁遠

聲定點?
音質,同埋間唔中窒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞