True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
音質,同埋間唔中窒

有冇試過 AirPods 音質 ?
音質,同埋間唔中窒

有冇試過 AirPods 音質 ?

同earpod無乜分別
想問邊一隻耳機係 -
1) 連線無問題
2) 唔易壞
3) 抵用 ???

唔需要防水, 唔需要其他無謂functions,
只要聽到歌就得
想問邊一隻耳機係 -
1) 連線無問題
2) 唔易壞
3) 抵用 ???

唔需要防水, 唔需要其他無謂functions,
只要聽到歌就得

恐怕只有 AirPods
想請教下,如果冇乜大要求既話呢個買唔買得過?見佢2百零蚊好似幾抵屌

想請教下,如果冇乜大要求既話呢個買唔買得過?見佢2百零蚊好似幾抵屌

買唔過
耳仔細既話 邊款先岩
Muse5 定 bragi the headphone 定係其他

買唔過

音質好差?

買唔過

音質好差?

好快無電
個盒又成日無電
戴得唔係太舒服,易甩(可能我個人問題)

不過200零都算係咁
Air 出貨無期
The dash pro好似出左

睇定 d 先
睇埋用家報告先
如果講電話 d 聲仲係上世紀 60年代音質
AirPods + 隻錶好過買 The Dash pro
The Dash感應心跳跑幾多步唔多準確
同埋Bragi d 野不良率非常高
2千幾銀好可能用唔兩年
你錢多就冇所謂
Air 出貨無期

唔知點解好少見人用AirPods
d 貨去哂邊呢?

睇定 d 先
睇埋用家報告先
如果講電話 d 聲仲係上世紀 60年代音質
AirPods + 隻錶好過買 The Dash pro
The Dash感應心跳跑幾多步唔多準確
同埋Bragi d 野不良率非常高
2千幾銀好可能用唔兩年
你錢多就冇所謂

無錯 等白老鼠先再決定
去左試聽
未決定邊隻
利申先 個人意見
舒適度:
bragi the headphone>w800bt>muse 5
音質:
w800bt>bragi>muse5
handsfree收音:
bragi=w800bt>muse5
bluetooth接收:
muse5>bragi>w800bt
(我將手機放入左邊褲袋, 再行左幾步)
sales聲稱佢個w800bt demo 有問題
新買就冇斷

睇返好多人入bragi都有問題
但又麻麻地onkyo個耳勾
muse5 好似一般
未決定邊隻

不過amazon jp sale緊w800bt
有冇人入左手?
Jabra Elite Sport官網訂做緊1999
屌唔屌得過?
會唔會成日斷線?
想買個骨傳導耳機扮工用,有冇推介
筆直預700
漏音唔嚴重就ok
Muse 5 衛訊$1199有九折,屌唔屌得過? 另外VerveOnes+點睇?
Muse 5 衛訊$1199有九折,屌唔屌得過? 另外VerveOnes+點睇?

唉,買對QCY Q29算喇
Jabra Elite Sport官網訂做緊1999
屌唔屌得過?
會唔會成日斷線?

英國amazon已訂!179.x gbp 連運費
https://www.reddit.com/r/thedash/comments/6dthii/got_my_dashpro_on_wednesday_245_thoughts_after_a/

本身都想買呢隻
不過見咁多巴打話Bragi易壞就有D卻步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞