True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

首先係音質,唔差,低音較強,set完野會靚聲

連線,地鐵冇問題,行到出街就會右耳成日斷

之前我都買過黎用,可能我係第一批貨,斷線嘅情況非常嚴重, 尤其係街一定會斷幾次右邊,一到燈位就斷線,喺旺角弼街個邊斷得仲勁!好彩我去番買個度佢地俾我退到貨!

你係邊到買

係8老到買架!起初佢地就話可以係一d 貨係咁樣,佢地開過幾盒俾我試,其中有個仲要連唔右邊之後試埋第三隻先好d,但係一係街就有咁樣問題!之後退貨(最大問題係個哥哥同我講係iphone 問題,但係用android都會有呢個問題,可能個刻係佢度用佢個電話試好小小所以就咁講啦!)

ching幾錢入手?
有無apollo7用家講下 有咩缺點
認真AirPods 同muse 5 點揀好?

聽歌MUSE5
講電話AIRPODS

聽歌MUSE5
講電話AIRPODS

出街會唔會成日斷,我怕一人多就死
The headphone好似好細聲 有冇咩方法搞搞佢

開大聲D

聽歌MUSE5
講電話AIRPODS

MUSE5冇用過唔知
AIRPODS就唔會斷咁滯

開大聲D

開到最大喇

聽歌MUSE5
講電話AIRPODS

MUSE5冇用過唔知

用iPhone + AirPods 好難斷
音質如何?冇隔音其實係咪好大影響?

聽歌MUSE5
講電話AIRPODS

MUSE5冇用過唔知

用iPhone + AirPods 好難斷
音質如何?冇隔音其實係咪好大影響?

都係架,隻耳冇左果種封閉感,聽乜都冇癮
想問下Nakamichi MyEar TW1 大家點睇?
新手想買黎玩 睇緊
The headphone
Moto Verve One ME
Dear Ear endear
Erato Muse5

有冇邊隻推介🙏

講電話又廢 有d後悔買

講電話又廢 有d後悔買

我就少講電話
係聽歌細聲難搞

講電話又廢 有d後悔買

我就少講電話
係聽歌細聲難搞

我用左兩日,換左佢送既comply tips,off左佢個Audio transparency 都唔算細聲,講電話對方都聽到,用緊Iphone 6s plus

講電話又廢 有d後悔買

我就少講電話
係聽歌細聲難搞

我用左兩日,換左佢送既comply tips,off左佢個Audio transparency 都唔算細聲,講電話對方都聽到,用緊Iphone 6s plus

我就係off at ,但係人地都話好細聲
我錄音都聽到好細
Muse 5 講電話收得清唔清?
用過The Heqdphone 完全接受唔到
Muse5 hkd 979 入手
有冇巴打試過係amazon.jp買耳機寄去集運?
想買w800bt但驚比集運禁運
有冇巴打試過係amazon.jp買耳機寄去集運?
想買w800bt但驚比集運禁運

tenso
有冇用the headphone 巴打試過跌一跌之後無左聲
上去維修人地會唔會換
有冇巴打用緊muse 5 一多人就會斷斷下咁?
係正常定點 我仲未夠7日可以換

應該係有干擾掛
我用headphone 喺商場有時會斷

應該係有干擾掛
我用headphone 喺商場有時會斷

咁樣係正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞