True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
the headphone 左邊無聲
The headphone 係唔係無防水? 做運動出汗會唔會好易壞? 同埋邊到買最扺

防汗唔防水 1千1百幾十 相差唔遠求撚其啦
試左elite sport 同the dash
個陣帶上身覺得the dash 舒服d 就買左the dash
帶左成晚
覺得d聲又麻麻地
有冇人知衛訊買有冇機會換到
或者有冇手足有elite sports 想換

煲下先啦 衛訊只能換同款 其實你o岩架 戴得舒服係緊要架 elite sport 係好聲過the hp 但唔代表the hp好差 佢咁撚大粒 戴得唔舒服都係麻煩 用耐左就知 果種爽快感 值得用差少少o既音質去換取
個陣帶上身覺得the dash 舒服d 就買左the dash
帶左成晚
覺得d聲又麻麻地

煲下先啦 衛訊只能換同款 其實你o岩架 戴得舒服係緊要架 elite sport 係好聲過the hp 但唔代表the hp好差 佢咁撚大粒 戴得唔舒服都係麻煩 用耐左就知 果種爽快感 值得用差少少o既音質去換取

不過你果隻原來係dash黎....干擾 斷線方面就真係
帶左成晚
覺得d聲又麻麻地

不過你果隻原來係dash黎....干擾 斷線方面就真係

行左個圈都搵唔到有the headphone 粒耳綿賣

有無巴打知邊到有同幾錢對?
耳綿爛左等於無得用

耳綿爛左等於無得用

同路人 耳棉爛完 而家原裝tip都爛埋

耳綿爛左等於無得用

同路人 耳棉爛完 而家原裝tip都爛埋

都係Comply 嗰對耳棉?
好灰
有冇 the headphone 用家試過去代理度維修?我果隻左邊耳機突然冇聲,買左半個月咋

我都係

好似好多人都試過

我都係咁
我拎左上去維修到 佢比個對新既我
仲叫我要用電腦USB 叉電

我又中咗招,即時攞?
有冇d 唔係入耳式既推介巴打們
我帶唔到入耳式
但又唔想用apple 果隻

耳綿爛左等於無得用

對耳棉勁易爛
賣耳機嗰幾間無咩
Jabra elite sport
開心使使用未斷過線
THE HEADPHONE點連兩部電話?有時得,有時又唔得,其實有冇正確方法?有冇巴打知道?

耳綿爛左等於無得用

對耳棉勁易爛
賣耳機嗰幾間無咩

我係衛訊買佢話無

耳綿爛左等於無得用

對耳棉勁易爛
賣耳機嗰幾間無咩

我係衛訊買佢話無

上價格網睇 有幾間有得賣好似
想買隻藍芽耳機黎聽歌
早兩日唔見左隻onkyo E700BT
睇緊隻Onkyo W800BT同埋一隻唔係true wireless既B&O H5
有無巴打有咩推介
The headphone 係唔係無防水? 做運動出汗會唔會好易壞? 同埋邊到買最扺

最尾試勻咁多隻買咗erato muse 5
ipx5 防水, 充電盒有實晒。下隻有呢個spec 既選擇好似已經係jabra 兩千令蚊果隻, 而muse 5 都只係$1070
夠貼耳不在話下啲聲仲要好啱我
非常滿意

ipx5 防水, 充電盒有晒。下隻有呢個spec 既選擇好似已經係jabra 兩千令蚊果隻, 而muse 5 都只係$1070
非常滿意

ipx5 防水, 充電盒有實晒。下隻有呢個spec 既選擇好似已經係jabra 兩千令蚊果隻, 而muse 5 都只係$1070
非常滿意

巴打係邊度入手呢 有興趣

見佢有埋Aptx 同AAc
Jabra elite sport 有更新 講電話可以關左右邊環境聲 唔知對講電話有無幫助

http://www.jabra.com/support/release-notes/release-note-jabra-elite-sport

非常滿意

同求

非常滿意

同求

Sunion 賣緊1070, 至少係我見過最平
琴日試完隻W800bt
啲聲真係好正
但可能喺舖太多干擾
成日左耳無聲
Sales話最平2199
咁我諗多兩諗
佢突然拎左隻monster isport victory出黎
話如果岩既送埋俾我
最後擺低錢買左 因為聽啲聲真係好鐘意
暫時買左一日 戴住個感覺都ok 無覺得唔舒服
喺街聽住歌 都有斷 但次數唔多 可以接受

非常滿意

同求

Sunion 賣緊1070, 至少係我見過最平

想問下斷線情況如何?

手已入 今晚出開箱文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞