True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
the headphone用咗幾個月左耳終於出問題

咩問題?
So far 我用左幾個月都冇事
係未跌/撞過黎?

咩都冇 我都諗住過咗幾個月無事

通常都係即刻換新

好奇怪,永遠都係壞左邊。
HXV 原來呢幾日做緊全店八折優惠

無考慮情況入左Jabra Elite Sport 折左都係1992

可以同舊既Jabra Rox 講
HXV 原來呢幾日做緊全店八折優惠

無考慮情況入左Jabra Elite Sport 折左都係1992

可以同舊既Jabra Rox 講

今日最後
骨傳導個隻啲電量㩒唔㩒?
有d想入手airpod,但係想問下會唔會就出第二代?怕呢個時候買左冇耐就出第二代⋯好似好蝕咁
有d想入手airpod,但係想問下會唔會就出第二代?怕呢個時候買左冇耐就出第二代⋯好似好蝕咁

好似唔夠半年?apple 生命週期最短既mbp2016都有九個月好似係

供不應求,落單要等6 個星期,咁情況 Apple 應該唔會咁快出第二代倒自己米。

好似唔夠半年?apple 生命週期最短既mbp2016都有九個月好似係

供不應求,落單要等6 個星期,咁情況 Apple 應該唔會咁快出第二代倒自己米。

咁我收返隻黎玩下架啦,我相信你
the headphone用咗幾個月左耳終於出問題

咩問題?
So far 我用左幾個月都冇事
係未跌/撞過黎?

咩都冇 我都諗住過咗幾個月無事

通常都係即刻換新

好奇怪,永遠都係壞左邊。

逃唔過呢個命運
有冇巴打知道邊到買dash pro最平?

我搵極都唔見有評測

都無貨,成個旺角都無

買開野果個返左十隻之後都無貨返

星際果d都無

唔係掛
呢幾日行星際仲有舖賣緊
用左dash pro半個月,認真唔錯

有畢直既話都真係可以考慮入返對

講開斷線問題,我試過一次出街行到某個spot就發生播歌斷斷續續既情況,就算拎住電話都停唔到,最後盡快將dash pro入返盒,行遠d再拎出黎先無事

呢個情況只發生過一次
True wireless 係咪睇utube會delay
True wireless 係咪睇utube會delay

有aptx就無delay得咁明顯(好似係...有錯插得細力d
邊隻隔音好又唔會易斷
phazon係咪有喇
用左dash pro半個月,認真唔錯

有畢直既話都真係可以考慮入返對

講開斷線問題,我試過一次出街行到某個spot就發生播歌斷斷續續既情況,就算拎住電話都停唔到,最後盡快將dash pro入返盒,行遠d再拎出黎先無事

呢個情況只發生過一次

傾電話人地會唔會聽到你好似潛水咁
平時你電話放褲袋都ok?
同埋睇youtube, twitch 會唔會delay 好勁?
crazybaby air好似出左貨

report

我無買呀 google search crazybaby air 開箱文就有
phazon係咪有喇

應該今年都唔會有
買左arc spark 幾好音質定唔知我唔識聽 外型又幾靚 不過睇utube delay 0.5秒 同人講野聽得又清楚 傾計又冇問題
crazybaby air好似出左貨

report

我無買呀 google search crazybaby air 開箱文就有

google得篇鱔稿,周圍都係用嗰篇,去indiegogo度睇comment比較準確
用緊ONKYO W800BT
前幾日用到冇曬電
放落盒到充電冇反應
襟極盞燈都冇反應
可以點算
Jabra elite sport 最平買到幾錢 同埋想問下會唔會易掉
等6 個星期先有貨既AirPod

等既過程真係好爽
Jabra elite sport 最平買到幾錢 同埋想問下會唔會易掉

早幾日hxv 全店八折 折左唔駛二千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞