True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
the headphone粒耳棉用咗個幾月就爛
我果對the headphone要開到最大聲先得平時聽開既音量,你地係咪咁?

muse 5 開一半多dd, 我用左耳棉
崎岩走去衛記試完muse5同headphone headphone除左真無冇咁易甩之外 其他真係差過muse少少
崎岩走去衛記試完muse5同headphone headphone除左真無冇咁易甩之外 其他真係差過muse少少

型仔D

Muse 5 大

個人覺得不論音質同貼耳隔音muse 5 都贏幾條街

我係現場試完兩隻 都係Muse 完勝

衛信?

衛訊賣幾銀 muse
同埋想問下做運動會唔會易跌?

衛訊有9折1079 同前面巴打話係sunion一樣價
做gym咩動作都冇甩既感覺 所以我估踩單車 打拳都ok 聽日試埋跑步

9折做到幾時知唔知
打算星期日去買

我唔知 俾錢一刻先知有9折
打去問下

型仔D

個樣 muse好大粒下好似

型仔D

muse 5 好似無ambient sound?

型仔D

muse 5 有佢自己既 3D EratoSurround mode lor

型仔D

其實唔開都聽到 唔係好隔

型仔D

講緊headphone

個人覺得不論音質同貼耳隔音muse 5 都贏幾條街

我係現場試完兩隻 都係Muse 完勝

衛信?

衛訊賣幾銀 muse
同埋想問下做運動會唔會易跌?

衛訊有9折1079 同前面巴打話係sunion一樣價
做gym咩動作都冇甩既感覺 所以我估踩單車 打拳都ok 聽日試埋跑步

9折做到幾時知唔知
打算星期日去買

我唔知 俾錢一刻先知有9折
打去問下

我今日去睇 個價標千四 問問個staff先知標錯同埋有9折 都仲係1079
有冇懶人包

型仔D

有無唔隔到earpods既程度?

型仔D

有無唔隔到earpods既程度?

Muse唔知
Headphone 原裝tip<foam 好多
咁又好過EarPods 嘅

型仔D

muse 5 有佢自己既 3D EratoSurround mode lor

我冇用呢個mode, 開左啲聲好怪
行完星際 T200最平$120

無買到
有無ching講下muse5隔音程度

仲未買?
隔音非常好, 講完

仲未買?
隔音非常好, 講完

未 打算聽日去
老老豆豆,apollo 7 係咪麻麻?
plantronics backbeat pro 2大耳牛有無人用過?

仲未買?
隔音非常好, 講完

用過咁多隻最好係佢 係計晒所有耳機唔係剩係true wireless
我用最大果個ear lock
行完星際 T200最平$120

無買到
我驚做運動索晒啲汗會好臭發 mold
好似無人講samsung gear iconx?
係咪太廢無人理
有冇巴打用緊w800bt
我今日試過,佢d聲算係對得住同價位既有線耳機
好有衝動想敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞