True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
買左the headphone一星期 好滿意
iphone要較到8成先夠大聲 有冇解決方法
買左muse 5 除左大舊d 各方面都不錯
我用win10 點解連不到電腦 揾不到個耳機
有冇巴打教下路

要入pair mode
要禁耐少少 咁先搵到
muse 5 同 the headphone 點揀好
平平地買左隻qcy又幾好用
音質又唔差
二百幾蚊抵玩
音質又唔差
二百幾蚊抵玩

可惜個款
用緊單耳版qcy
音質又唔差
二百幾蚊抵玩

可惜個款
用緊單耳版qcy

我覺得靚過MUSE5
音質又唔差
二百幾蚊抵玩

可惜個款
用緊單耳版qcy

我覺得靚過MUSE5

都係太大舊了
諗住買隻公模貨
Muse5 hkd 979 入手

邊度買到咁平 , 我見全部 over 1000
淘寶 百零蚊d 款式 用唔用得過?
sol republic amps air各位巴打點睇?
我見都係$900 個款唔錯
如果$1000會唔會有更好選擇

主要講電話同睇片多
穩定性重要過音質

主要講電話同睇片多
穩定性重要過音質

果隻冇用過答你唔到
要穩定性應該冇乜邊隻好過AIRPODS

主要講電話同睇片多
穩定性重要過音質

果隻冇用過答你唔到
要穩定性應該冇乜邊隻好過AIRPODS

我用android機 要專登有條lightning線差airpods唔太方便 所以唔考慮airpods啦
剛剛買左w800bt
試聽音質幾好
聽日返工坐車試下會唔會成日斷線
睇返個PO原來咁多巴打壞左THE HEADPHONE左耳

其實香港有冇邊度有得整?
睇返個PO原來咁多巴打壞左THE HEADPHONE左耳

其實香港有冇邊度有得整?

代理
究竟crazybaby air幾時先有
係咪真係唔推介Bragi The Dash?
好想買,但好驚有樓上巴打啲問題。
同埋好驚佢會變做孤兒仔.......
本身用緊the dash
果斷轉用Jabra elite sport
音質好過the dash好撚多, 特別係BASS
同埋可加耳翼, 夠晒FIT
係咪真係唔推介Bragi The Dash?
好想買,但好驚有樓上巴打啲問題。
同埋好驚佢會變做孤兒仔.......

唔好買住
5月16日會有重要公布
估計會出新版唔斷線The Dash同 update OS3.0

另外美國有翻新貨賣 USD99.99
https://www.groupon.com/deals/gg-bragi-dash-wireless-bluetooth-smart-earphones?utm_campaign=200958&z=skip&utm_medium=afl&utm_source=GPN&wid=http%3A%2F%2Fwww.androidpolice.com&mediaId=208290

原來仲未出
Muse5 hkd 979 入手

邊度買到咁平 , 我見全部 over 1000

衛訊原價9折+申請citi信用卡有$100現金券

原來仲未出

屌佢delay左好撚耐 幾個月
呢期想買wireless
budget2000以上3000以下
本身想買the dash
但見咁多人踩
有冇其他推

利申:追po 追左9頁太多睇唔曬
呢期想買wireless
budget2000以上3000以下
本身想買the dash
但見咁多人踩
有冇其他推

利申:追po 追左9頁太多睇唔曬

補充返:本身玩開耳機
想聲好D 同靚D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞