[長文慎入] 練大隻!全部同我練大隻!

1001 回覆
4379 Like 190 Dislike
但真係跑7分鐘就頂唔順要返屋企頭又暈斷曬氣

我係咪應該繼續每日跑7分鐘先努力下
毒拎表示兩個都冇
係度發下up風先
咁事實係有gym撚出黎吖嘛

咁樣針對唔係分化係咩?
HIIT對於練體能/減脂非常有用
我自己係減脂期間 一起身飲杯水就做fasted hiit
幾有效
記得真係真係要Chur到盡咁做
同埋事前事後都要拉筋舒緩

但我地始終認為做適量重訓會更加好
無論係力度、運動表現、各肌肉協調等等
膚淺啲講,個人望落大隻啲呀 至少有個勢呀係咪先
不如你留tg俾人add你啦
全力支持啊!!!!
無一個強健既體魄!
點樣拯救香港?
用肌肉黎打敗政權!!!!
One punch!!!
Ig 已DM 可以幫手教,一齊操!
我耐撚過你
可以留TG傾
或者follow我地個instagram
我地會定時share 健身同飲食相關既資訊
多謝支持
推撚爆你個手瓜
搭單問有冇tg 可以約出嚟一齊跑下步練體能

利申有做開運動 唔大隻
今日要做gym
示威?不了
係咪想咁
仲有成日都話香港唔值有得民主
正正係因為有你依啲咁嘅人
push
0蚊你想點折都係0蚊
超級同意

之前一直想搞,但係好驚有鬼
所以我地會將全部人嘅privacy放第一位先
pish
堅持吧巴打一開始10分鐘攰到唔想郁係正常的,諗返以前中學pe堂就知
重要:一定要warm up cool down拉筋,如果唔係第二日會復原唔到
跑跑吓冇氣,可以轉競步咁行,唔好跑吓停吓
個人認為夜晚跑會容易啲堅持,尤其宜家夏天,要搵適合嘅時間/天氣
上網求其搵咗條link,你參考吓
利申:瘦底跑狗,慢慢培養到你會發現跑步好開心

https://1on1.today/blog/getting-started-for-jogging-running/
肌肉能直接保護骨頭、關節,可以減少受傷、使反應更靈敏

玩咁耐都唔識, 我勸你join 樓主再學過
我地幾位都要返工(唔係做健身狗)
大家盡量

我地再慢慢覆

我地都係第一次搞呢種programme,做得唔好歡迎提醒我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞