[巫醫巫術]想講下中醫得唔得

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
乜慢性腎衰竭可逆既咩
我睇博愛歡樂個男人話腎功能回復緊?

我都有睇
好勁咁
針灸下就
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢
中醫控制type1 糖尿,唔駛打胰島素,都係好神嘅呢
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係可以令到個人好返冇糖尿病?

同埋呢想問針灸其實係拮落個身邊度?
係咪針灸會快過食藥
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

針灸係針法同灸法,針法係拮落身體嘅穴位到
針法袪除停留經絡嘅病邪較快,病邪入左藏府嘅話就難講
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

可唔可以針灸唔食藥
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

可唔可以針灸唔食藥

你想試?
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

可唔可以針灸唔食藥

你想試?

Yes
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

針法係拮
咁灸法係?
每次黎m都好痛,連帶個幾日係咁肚瀉,
點搞好
每次黎m都好痛,連帶個幾日係咁肚瀉,
點搞好

睇醫生
塊面好油同埋成日有暗瘡可以點搞
但塊面唔係好爛係成日keep住有瘡出
利申 男
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

針法係拮
咁灸法係?

用艾草溫熱你嘅身體
黎m黎左差唔多1個月
拖拖拉拉咁 係咪死得

呢排訓極都唔夠關唔關天氣咁濕事
黎m黎左差唔多1個月
拖拖拉拉咁 係咪死得

成個月都未停經?血山崩
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

針法係拮
咁灸法係?

用艾草溫熱你嘅身體

好變態
黎m黎左差唔多1個月
拖拖拉拉咁 係咪死得

成個月都未停經?血山崩

姐會點但又冇咩唔舒服
只係無啦啦濕疹 以前一直都冇
乜慢性腎衰竭可逆既咩

我都有睇
好勁咁
針灸下就

巫術好神嘅呢

係咪針灸會快過食藥

係可以嘅。

針法係拮
咁灸法係?

用艾草溫熱你嘅身體

點知啲邪喺邊?
前日睇中醫濕疹,問佢樓下中醫車開歸脾湯啱唔啱,佢話主要係幫睡眠唔係皮膚,同埋有啲補藥可能會發。
佢話皮膚應該主要係清唔係補,我問佢自己開俾我係咩方,佢話唔係經方係現方,用自己經驗加減
前日睇中醫濕疹,問佢樓下中醫車開歸脾湯啱唔啱,佢話主要係幫睡眠唔係皮膚,同埋有啲補藥可能會發。
佢話皮膚應該主要係清唔係補,我問佢自己開俾我係咩方,佢話唔係經方係現方,用自己經驗加減

歸脾湯係治心脾兩虛證,你皮膚濕疹,我未睇實際情況,唔清楚你濕疹係咩症。
黎m黎左差唔多1個月
拖拖拉拉咁 係咪死得

成個月都未停經?血山崩

姐會點但又冇咩唔舒服
只係無啦啦濕疹 以前一直都冇

係隔左一陣時間流定點?中間經期時間出血量係唔係少?定每日都流同m到果時咁多?
中醫黎講,咖啡同奶茶有冇唔同?
訓親覺都盜汗
連巴士訓十分鐘都盜點搞
[quote][quote]黎m黎左差唔多1個月
拖拖拉拉咁 係咪死得

係隔左一陣時間流定點?中間經期時間出血量係唔係少?定每日都流同m到果時咁多?

少少咁黎
我有日食左成碗綠豆薏米 諗住去濕疹
關唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞