[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無人知citi點cut卡

等夠1年我都即刻cut左張reward
新手唔識玩,原來無登記HSBC個冬日賞,見財化水了
新手唔識玩,原來無登記HSBC個冬日賞,見財化水了

$500

食足800
屌我懶得濟直接apply dbs black
係咪一定唔批
利申學生
係咪一定唔批
利申學生

都要睇下你收入既 話易批姐,都唔係9批
係咪一定唔批
利申學生

都要睇下你收入既 話易批姐,都唔係9批

我都想睇下你咁樣得唔得
唔得就好笑
係咪一定唔批
利申學生

你銀行有十萬就批

打電話

窮撚,新手入門必備
有錢就hsbc vs, citi 飛機

我係平時入油先用 食飯都小 用dbs定大新1%好

咁樣儲得太慢 one+好d

次次都好小100蚊左右 其實black card 係咪唔抵?

dbs 係咪冇限期
我見都有現金回 佢既儲dbs dollars 點計法

本地125回1 = 0.8%
外幣83.333回1 = 1.2%

咁我係咪申請dbs black 好d 可以現金回贈又得
換機票又得? 數分冇限數?

同問
係咪一定唔批
利申學生

你銀行有十萬就批

咁我唔交糧單比佢喇
Thanks 巴打

我係平時入油先用 食飯都小 用dbs定大新1%好

次次都好小100蚊左右 其實black card 係咪唔抵?

dbs 係咪冇限期

同問

都係嘅 0.8%同one+唔算差好遠
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600120829&fb_ref=Default
唔介意嘅話 用我推薦link申請大家一齊賺
DBS搞on9比賽

我都好似批左

諗住一收到張Black就cut張cv

張cv收我年費就cut

學生cv好似永久免年費喎
不過我唔肯定嘅

cv定black好

black

總知佢一收就cut
唔收就keep住

張black仲處理中

等夠1年我都即刻cut左張reward

why?

諗住一收到張Black就cut張cv

張cv收我年費就cut

不過我唔肯定嘅

cv定black好

black

總知佢一收就cut
唔收就keep住

張black仲處理中

無理由咁耐喎

dbs 係咪冇限期

同問

都係嘅 0.8%同one+唔算差好遠
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600120829&fb_ref=Default
唔介意嘅話 用我推薦link申請大家一齊賺

再唔係用埋DBS Black AE 125回2 = 1.2% 外幣一樣
用payme轉錢去自己中銀戶口 係咪唔洗要頭3個分行number

打錯左個number會點 中銀14個num打左前13個 轉左10蚊 無得比我取消
想問一問 dbs black同cv 既dbs$係咪一樣同共通

張cv收我年費就cut

不過我唔肯定嘅

cv定black好

black

總知佢一收就cut
唔收就keep住

張black仲處理中

無理由咁耐喎

上個禮拜五申報
今日上網睇仲處理中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞