[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我想問下中銀學生個兩張白金卡係咪要收年費?
如果要咁點先有得免???
用payme轉錢去自己中銀戶口 係咪唔洗要頭3個分行number

打錯左個number會點 中銀14個num打左前13個 轉左10蚊 無得比我取消

我都想知
大家如果要用銀聯 Apple Pay
記得同收銀講用"銀聯"
因為V/M 同 銀聯係分開兩個掣

明明見惠康有閃付logo 個呀姐都唔比我拍 都唔知點撚度收銀聯apple pay

萬寧
我想問下中銀學生個兩張白金卡係咪要收年費?
如果要咁點先有得免???

唔收
dbs 申請左cv 揀左迎新係apple pay
揀完先知用payme都計迎新簽賬
可唔可以轉返$600 compass dollars既回贈

學生?
Btw打上CS

上網check到我已經批左
係咪無乜機會轉到架啦
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
我同你會各得$60DBS DOLLAR
中銀唔收年費

通常一年碌過二千都打去自動waive

二千一年其實好易過到

我係平時入油先用 食飯都小 用dbs定大新1%好

咁樣儲得太慢 one+好d

次次都好小100蚊左右 其實black card 係咪唔抵?

dbs 係咪冇限期
我見都有現金回 佢既儲dbs dollars 點計法

本地125回1 = 0.8%
外幣83.333回1 = 1.2%

咁我係咪申請dbs black 好d 可以現金回贈又得
換機票又得? 數分冇限數?

同問

有冇人比d意見

咁樣儲得太慢 one+好d

次次都好小100蚊左右 其實black card 係咪唔抵?

dbs 係咪冇限期

同問

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

dbs 係咪冇限期

同問

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

DBS指定商戶先有1%?
大新又冇Apple pay

dbs 係咪冇限期

同問

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

dbs black world master 250=DBS$2

所以0.8%

dbs black ae 250=DBS$3

1.2%

dbs 白金

食飯 250=DBS$3

1.2%

dbs compass visa

百佳屈臣氏 250=DBS$2.5

1%
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
我同你會各得$60DBS DOLLAR

我想問下點先會計refer到一個 同埋幾時先會收到DBS Dollar
我個fd用左我條referral link apply 批埋 但我個omni仲未show成功推薦人數

同問

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

dbs black world master 250=DBS$2

所以0.8%

1.2%

dbs 白金

1.2%

百佳屈臣氏 250=Compass$2.5

1%
新手一問
CX Elite個迎新抵唔抵?

另外想問中銀張world master有無用?
佢send咗嚟,但我無activate
新手一問
CX Elite個迎新抵唔抵?

另外想問中銀張world master有無用?
佢send咗嚟,但我無activate

知道自己有大額簽就一定抵

2蚊里
dbs 申請左cv 揀左迎新係apple pay
揀完先知用payme都計迎新簽賬
可唔可以轉返$600 compass dollars既回贈

學生?
Btw打上CS

上網check到我已經批左
係咪無乜機會轉到架啦

巴打有冇打上去問?
我擔心唔得
HSBC批卡都幾快,前後四個工作天就攪掂

同問

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

所以0.8%

1.2%

dbs 白金

1.2%

1%

我無1% 但dbs ae卡 ae好似好多都冇得簽

同問

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

所以0.8%

1.2%

dbs 白金

1.2%

1%

AE得啲大舖頭先有得用 其實都幾撚唔方便
dbs black終於批啦

同問

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

所以0.8%

1.2%

dbs 白金

1.2%

1%

AE得啲大舖頭先有得用 其實都幾撚唔方便

咁平時都有0.8 好似唔差
咁依家有咩迎新
我都有入油先有機會用下
dbs 係唔係可以換機票 里數果d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞