[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
kaligo 係book 酒店網? book 一晚酒店有5000miles 咁多

之前有promotion
成日有架你留意下

Rocketmiles都係 不過好似Kaligo多啲promotion
kaligo 係book 酒店網? book 一晚酒店有5000miles 咁多

之前有promotion
成日有架你留意下

Rocketmiles都係 不過好似Kaligo多啲promotion

早幾日rocketmiles鳩鳩地
搵東京得一間hyatt
Playme用瑩光卡入
咪有3%回囉係咪 最多$200

有無錯有錯請指正
Playme用瑩光卡入

有無錯有錯請指正

改左條款,要本地簽賬$1800,網上3%先會回

咁入6667
咪多過1800 同時食哂200蚊3%
Playme用瑩光卡入

有無錯有錯請指正

咁入6667

不過個問題係需要簽本地零售$1800+網上$6667
先會回3%=$200

Playme用瑩光卡入

有無錯有錯請指正

咁入6667

先會回3%=$200

咁岩今個月簽左2千幾
即刻payme 6700 先
Playme用瑩光卡入

有無錯有錯請指正

咁入6667

先會回3%=$200

咁岩今個月簽左2千幾
即刻payme 6700 先

bea 卡之前有人話無分/回贈
張reward係唔係無用
我有三十幾萬分 應該換里數定係換券會抵啲?
free lance 現金出糧
冇入息証明
有冇邊間可以申請到
同用到apple pay

aeon

用到apple pay咩
張reward係唔係無用
我有三十幾萬分 應該換里數定係換券會抵啲?

30幾萬分換到avios 2張台灣啦
或者1張日本
free lance 現金出糧
冇入息証明
有冇邊間可以申請到
同用到apple pay

aeon

用到apple pay咩

用資產證明
可否講下你地最近用過幾多miles 用黎買咩, 儲左幾耐?

利:之前一路用現金回贈 每月簽卡儲埋先得4-6k 仲諗緊儲miles 定cash rebate 好

本身就想儲嚟換J/F class
但同女朋友有假
就換左Y HKG>NRT>TPE>HKG total 60000里
儲左一年

而家有110萬里
想換兩個人LAX來回F Class
但睇唔岩日子 Easter無晒,連J Class都無

點存返黎
有無hsbc sales?
想出vs,但得360k annual

同問 有戶口 有saving 一樣annual
有無可能出到
Enjoy直接落銀行申請 學生
收到卡 但好似冇迎新優惠?
要網上申請先有?

努力啲升職加人工先再諗

聽聞夠都未必批
點解用唔到 dbs black master d referral link 既 咩都唔 show 比我睇
想賺下 dbs$ 姐
屌 我之前有2張中銀廢卡 好耐之前一直冇用
咁屎忽痕去中銀申請張恒地會 有戲飛
之後簽夠等佢比飛 好耐都冇 今日去問
佢話之前有兩張卡所以呢張唔當新申請
冇飛 之後佢又話你張恆地會多着數架啦
18000分換野 我話其他卡有倍 計返仲用小d分 佢同我講咁你cut左佢 用其他
幾撚串
Enjoy直接落銀行申請 學生
收到卡 但好似冇迎新優惠?
要網上申請先有?

學生無迎新
我就係無睇條款嘅例子
Apple pay受CUP啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞