[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
窮學生有
enjoy (傍身)
cx ae elite (簽得就簽 儲里數 9月收皮 而家先得 18k am )
dbs black (未收到, 準備拎黎簽晒一般消費, 其實係咪直情可以唔洗再用張 ae )
compass visa (要 black 就要整, 係咪拎黎碌百佳?)
one+ (自動增值, 而家簽唔到就主要簽佢)
scb titanium (好垃圾, 好耐無用過, 準備換埋 D 分就 cut 卡)
bea 學校卡 (得個擺字)

係咪有 D 太多?
呢兩日睇睇下想整埋張 eye 卡添

學生身分唔係最多只可以申請三間銀行信用卡咩

全部都係交學生證申請 TU A

冇講最多三間

點解有A
我細佬一張卡都無反而得C
窮學生有
enjoy (傍身)
cx ae elite (簽得就簽 儲里數 9月收皮 而家先得 18k am )
dbs black (未收到, 準備拎黎簽晒一般消費, 其實係咪直情可以唔洗再用張 ae )
compass visa (要 black 就要整, 係咪拎黎碌百佳?)
scb titanium (好垃圾, 好耐無用過, 準備換埋 D 分就 cut 卡)

係咪有 D 太多?

學生身分唔係最多只可以申請三間銀行信用卡咩

全部都係交學生證申請 TU A

冇講最多三間

點解有A
我細佬一張卡都無反而得C

準時還卡數掛
想請教下申請恒生咩卡好?恒生白金卡?enjoy卡?
究竟有咩分別
究竟有咩分別

恆生垃圾
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
新客的話,我同你會各得$60DBS DOLLAR
究竟有咩分別

恆生垃圾

想拎黎分期買首飾咋
究竟有咩分別

恆生垃圾

想拎黎分期買首飾咋

唔好用信用卡分期
不良習慣嚟
究竟有咩分別

恆生垃圾

想拎黎分期買首飾咋

唔好用信用卡分期
不良習慣嚟

要分期不如唔好買 留夠一次過
做咩個個申請dbs
做咩個個申請dbs

新客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$5,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞,而現有客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$1,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞。

我未申請過dbs 你咪要簽5k
額外獎賞係幾多
做咩個個申請dbs

新客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$5,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞,而現有客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$1,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞。

額外獎賞係幾多

想問下上網book酒店計唔計迎新
做咩個個申請dbs

額外獎賞係幾多

結算地要係香港+港紙先得
窮學生有
enjoy (傍身)

係咪有 D 太多?

學生點申請cx ae elite?唔係要300k年薪?
第一次申請信用卡 爬左小小文

想申請Dbs black card ,但我年薪得150K咁上下, 見到有巴打話申請dbs compass visa 再申請會易d, 咁我呢個情況係咪都可以咁做呢

想申請Dbs black card ,但我年薪得150K咁上下, 見到有巴打話申請dbs compass visa 再申請會易d, 咁我呢個情況係咪都可以咁做呢

學生先係apply cv再share limit申講black,有入息可以直接申請,我暑假pt銀行Show 11k都申請到

爸打到時申請DBS Black Card用下面呢條refer link,新客嘅你同我都可以多60dbs$(可以換1250里),有著數齊齊拎

http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600111193&fb_ref=Default[/quote]

年薪150k都可以直接申請dbs black
佢查入息好鬆
做咩個個申請dbs

額外獎賞係幾多

結算地要係香港+港紙先得

agoda係香港
hotels.com唔係香港
淨係試過呢兩間

學生先係apply cv再share limit申講black,有入息可以直接申請,我暑假pt銀行Show 11k都申請到

爸打到時申請DBS Black Card用下面呢條refer link,新客嘅你同我都可以多60dbs$(可以換1250里),有著數齊齊拎

http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600111193&fb_ref=Default
[/quote]
你地係咪個個都儲am里數
dbs 唔係有個igo換機票酒店果個咩
DBS Black Card 舊客上網買阿聯酋同埋國泰機票(2個都係港紙結算)食唔食到迎新額外獎賞?
DBS Black Card 舊客上網買阿聯酋同埋國泰機票(2個都係港紙結算)食唔食到迎新額外獎賞?

自己留意DCC
CX官網買應該冇事
EK我唔知 但都冇咩可能香港註冊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞