[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600120922&fb_ref=Default

DBS迎新Link,如果有巴打想申請,新申請可賺$60 DBS dollars

收到卡邊度搵到條link?
http://goo.gl/O4dpCq
CX AE elite referral link
經呢個你有2000AM我收3000
學生交student card copy就得

學生Reject

開到bo
http://goo.gl/O4dpCq
CX AE elite referral link
經呢個你有2000AM我收3000
學生交student card copy就得

巴打,職業到打學生? 唔使用資產証明?
有興趣申請

唔使 我個時9打年收入30000都批
巴打 海外旅行用申請咩卡好
常去,日本
年薪暫時150k

eye card / DBS black master
留返高手答

Fubon
轉左大新1%
直接 唔使煩

咩都唔使諗
轉左大新1%
直接 唔使煩

咩都唔使諗

用家表示如果有 apple pay 就好
大家覺得中銀既話邊張好用?
轉左大新1%
直接 唔使煩

咩都唔使諗

用家表示如果有 apple pay 就好

所以諗緊轉sc張executive , 可以玩埋Apple pay
搭單 宜家開出糧戶口邊間好?本身citi
大家覺得中銀既話邊張好用?

EPS
見上面有巴打講cx elite
張卡同dbs black/ sc am 一樣
本地6蚊里 海外4蚊里
仲要ae卡唔係度度簽到
海外簽ae 個rate又唔靚
開黎有咩用?貪佢入lounge?

渣打好唔好
用緊獅子銀行無咩用年薪240k 左右

渣打好唔好

記得唔好用返渣打嘅櫃員機就ok

渣打好唔好

記得唔好用返渣打嘅櫃員機就ok

慢撚到仆街
問個離題問題
citi送嘅喼點改密碼

Sorry 笑咗
本地6蚊里 海外4蚊里
仲要ae卡唔係度度簽到

迎新
問個離題問題
citi送嘅喼點改密碼

Sorry 笑咗

應該有粒點比你用筆篤落去
Btw密碼多鳩餘 係開你gip洗鬼密碼
問個離題問題
citi送嘅喼點改密碼

Sorry 笑咗

本地6蚊里 海外4蚊里
仲要ae卡唔係度度簽到

迎新

我係迎新 + lounge
問個離題問題
citi送嘅喼點改密碼

Sorry 笑咗

笑左
我都離個題:之前bea送嘅喼幾好用 又靚
本地6蚊里 海外4蚊里
仲要ae卡唔係度度簽到

迎新

度縮學生貪佢免cxgr$780年費同有priority pass
同埋佢最好係買嘢包延長保養多一年 用嚟買電子產品啱哂
附link一條啱用齊齊賺 而家mgm有額外bonus好吸引
https://www316.americanexpress.com/iFormsSecure/un/iforms.do?cuid=emgmMgmee_en_HK&evtsrc=link&evttype=0&tkn=5B8919292FF389FBD72B61439190E2528835AA01C9B8866E2B0F35E1E4779714&CPID=100201213&SRID=&GENCODE=349992336680408&mgmerSource=mgmerHub&MGMURN=AAAFEAEWHh8fCw==
本地6蚊里 海外4蚊里
仲要ae卡唔係度度簽到

迎新

度縮學生貪佢免cxgr$780年費同有priority pass
https://www316.americanexpress.com/iFormsSecure/un/iforms.do?cuid=emgmMgmee_en_HK&evtsrc=link&evttype=0&tkn=5B8919292FF389FBD72B61439190E2528835AA01C9B8866E2B0F35E1E4779714&CPID=100201213&SRID=&GENCODE=349992336680408&mgmerSource=mgmerHub&MGMURN=AAAFEAEWHh8fCw==

保養果度呢
你要keep卡先有
本地6蚊里 海外4蚊里
仲要ae卡唔係度度簽到

迎新

保養果度呢
你要keep卡先有

保養 ... 算啦 睇完 terms 就唔想用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞