[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
今朝申 dbs black 唔知幾時批

我學生black批了
等緊收卡

我學生black批了
等緊收卡

等咗幾耐
大新Ba有無人申請左
幾耐先有回音?

7號申請左 好在無交齊野 即cut再申請

18號再申 未有回音
大新Ba有無人申請左
幾耐先有回音?

18號再申 未有回音

我聽講大新都係慢開
大新Ba有無人申請左
幾耐先有回音?

18號再申 未有回音

我聽講大新都係慢開

份野都麻煩 我手機網上apply完

無download份form簽名,交晒證明文件 問左卡center會話一定要簽,但無得上網搵返份野黎download ,佢話可以分行拎份ba application form簽都得,但我去分行佢話無放ba份form好耐

搞到要等佢寄黎簽名
Eminent 2017 優惠係咪3月會更新
Pacific
Pacific

會改優惠嘅
同埋張eminent白金
Pacific

會改優惠嘅

咩白金?eminent 都出白金?
麻煩想問 Citi Rewards 啲分可否換 Asia Miles?

我學生black批了
等緊收卡

等咗幾耐

cv同black master都係一個工作天
Pacific

會改優惠嘅

3月白金同classic 會升做eminent 白金
Pacific

會改優惠嘅

仆街
有無人證實到HSBC vs 用pay me過數可以攞到迎新?
Pacific

會改優惠嘅

仆街

冇計

佢black world master 又咁鬆手,compass 又得番白金,得eminent 比較上叫高級

咁呢加叫低income 都有eminent 不過分vp 同 vs
其實真係唔明
申請完信用卡
每日要check申請進度係咩心態
真係咁急用咩
大新Ba有無人申請左
幾耐先有回音?

18號再申 未有回音

我聽講大新都係慢開

份野都麻煩 我手機網上apply完

無download份form簽名,交晒證明文件 問左卡center會話一定要簽,但無得上網搵返份野黎download ,佢話可以分行拎份ba application form簽都得,但我去分行佢話無放ba份form好耐

搞到要等佢寄黎簽名

係 要簽野真係麻煩
同學有張勁重既卡 唔知咩黎
黑色面
求解答

黑色離唔開果幾張

唔通AE 黑卡咩
其實dbs張black card 最小買幾多錢野先抵? 因為我成日去百佳買奶
有無人證實到HSBC vs 用pay me過數可以攞到迎新?

點證實?
DBS black 定 渣打am 比較好?
兩間銀行都無戶口,係咪要先開普通戶口再申請信用卡?
係咪要開戶口擺幾萬落去申請先會批?
同學有張勁重既卡 唔知咩黎
黑色面
求解答

黑色離唔開果幾張

唔通AE 黑卡咩

好似唔係ae
Ae好似有個戰士係到

黑色唔係有好多咩
vs, ae, dbs black, 中銀銀聯白金,hsbc premier提款卡 。。。。。。

多到數唔曬,但最重一定係ae
用中銀銀聯apple pay買左次野
有30回贈
係大陸用邊張銀聯卡好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞