[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
同學有張勁重既卡 唔知咩黎
黑色面
求解答

黑色離唔開果幾張

唔通AE 黑卡咩

好似唔係ae
Ae好似有個戰士係到

黑色唔係有好多咩
vs, ae, dbs black, 中銀銀聯白金,hsbc premier提款卡 。。。。。。

多到數唔曬,但最重一定係ae

黑色卡大把吋,銀包3張都係黑色
HSBC VP,DBS BLACK,上商鑽石銀聯
同學有張勁重既卡 唔知咩黎
黑色面
求解答

黑色離唔開果幾張

唔通AE 黑卡咩

好似唔係ae
Ae好似有個戰士係到

黑色唔係有好多咩
vs, ae, dbs black, 中銀銀聯白金,hsbc premier提款卡 。。。。。。

多到數唔曬,但最重一定係ae

黑色卡大把,銀包3張都係黑色
HSBC VP,DBS BLACK,上商鑽石銀聯
東亞張瑩光卡cut左佢算
有無hsbc sales?
想出vs,但得360k annual

聽聞夠都未必批

我老母冇入息 但佢有卡

聽聞夠都未必批

我老母冇入息 但佢有卡

戶口夠60萬咪得

聽聞夠都未必批

我老母冇入息 但佢有卡

戶口夠60萬咪得

唔怪得
dbs有咩特別 見好多人申請咁既

分無限期
學生申請到
最重要係payme有分

分無限期
學生申請到
最重要係payme有分

我見你地 要申請2張
payme係咩黎

分無限期
學生申請到
最重要係payme有分

我見你地 要申請2張
payme係咩黎

學生無得直接申請black world master
要搞左cv 批左再搞black

窮撚,新手入門必備
有錢就hsbc vs, citi 飛機

窮撚,新手入門必備

我係平時入油先用 食飯都小 用dbs定大新1%好

窮撚,新手入門必備

飛機是垃圾
Prestige 好d
當然最有錢係ultima

窮撚,新手入門必備

咁樣儲得太慢 one+好d
今朝申 dbs black 唔知幾時批

我學生black批了
等緊收卡

等咗幾耐

cv同black master都係一個工作天

我都好似批左

窮撚,新手入門必備

飛機是垃圾
Prestige 好d
當然最有錢係ultima

citi飛機上網同外遊仲算可以

窮撚,新手入門必備

咁樣儲得太慢 one+好d

次次都好小100蚊左右 其實black card 係咪唔抵?
citibank 對degree fg 所批既limit係咪都比較低,

個credit 連人工既2倍都唔過
點解無乜聽到你地講東亞果張 明明佢$5蚊一里應該係最抵 其他都6蚊里

上網買野DCC 手續費0.8%, 一唔小心無故俾多錢,好唔抵
今朝申 dbs black 唔知幾時批

我學生black批了
等緊收卡

等咗幾耐

cv同black master都係一個工作天

我都好似批左

諗住一收到張Black就cut張cv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞