[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我用CV過左$100落payme,check翻dbs omni個timeline搵唔到紀錄,不過信用額跌左$101
想問係唔係正常?

你入credit card number嗰陣佢話會扣一蚊test下張卡work唔work 你有無睇清楚架
payme 可以食哂cv, black 同 白金啲分
我用CV過左$100落payme,check翻dbs omni個timeline搵唔到紀錄,不過信用額跌左$101
想問係唔係正常?

你入credit card number嗰陣佢話會扣一蚊test下張卡work唔work 你有無睇清楚架

多謝各位巴打
我都係奇怪點解timeline冇顯示
講開,想問下如果用pps交錢,係要等bank statement 出左先知個交錢號碼定點?
利申之前用hsbc信用卡,本身有戶口,可以直接轉帳交卡數,而家唔識交卡數
想問係唔係正常?

多謝各位巴打
講開,想問下如果用pps交錢,係要等bank statement 出左先知個交錢號碼定點?
利申之前用hsbc信用卡,本身有戶口,可以直接轉帳交卡數,而家唔識交卡數

直接喺PPS網填card no. 就交到
唔明你講咩交錢號碼,冇號碼嗰喎
想問係唔係正常?

多謝各位巴打

timeline唔顯示係因為佢唔係真係扣你啊胡師傅

btw 健身健心
想問係唔係正常?

多謝各位巴打

賬單號碼打信用卡號碼?
想問係唔係正常?

多謝各位巴打

btw 健身健心

真係扣左架 我仲過左果一百蚊去自己hsbc戶口
btw,cfu唔識用呢啲咁新嘅野,老啦,我都就退休
payme 可以食哂cv, black 同 白金啲分

但唔計迎新
想問係唔係正常?

多謝各位巴打

賬單號碼打信用卡號碼?

係呀巴打
想問係唔係正常?

多謝各位巴打

賬單號碼打信用卡號碼?

係呀巴打

原來係咁,唔該哂巴打
想問係唔係正常?

多謝各位巴打

btw 健身健心

真係扣左架 我仲過左果一百蚊去自己hsbc戶口
btw,cfu唔識用呢啲咁新嘅野,老啦,我都就退休

師傅 佢hold住架咋 月結單唔會有呢條數
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
新客的話,我同你會各得$60DBS DOLLAR
終於收到張sc AM

但roadshow之前連埋銀聯白金 一齊apply, 先批 銀聯雙幣, SC AM decline左先appeal 搞返

變相又要等CS confirm 我張sc AM有 迎新先用得 要4個工作天先比到reply我 ,比完reply又要再問咁 我一齊申請銀聯白金係唔係有多1000miles
想問 payme 用SCB AM 增值有冇miles 儲?
頭先申請左cx ae
填完冇叫我交野
又收唔到email
係咪正常
利申 學生
終於收到張sc AM

但roadshow之前連埋銀聯白金 一齊apply, 先批 銀聯雙幣, SC AM decline左先appeal 搞返

變相又要等CS confirm 我張sc AM有 迎新先用得 要4個工作天先比到reply我 ,比完reply又要再問咁 我一齊申請銀聯白金係唔係有多1000miles

前後等左幾多日先批?
想問下網上交電話費用dbs black交計唔計dbs$同埋迎新
頭先申請左cx ae
填完冇叫我交野
又收唔到email
係咪正常
利申 學生

呢張學生應該唔會申請到

申請到

elite 先唔得
終於收到張sc AM

前後等左幾多日先批?

我好似 6定7號roadshow sales apply form, 尋日先收到卡

中間要搞appeal

但依加仲要等佢地搞埋迎新先
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600121657&fb_ref=Default

如果有巴絲想申請dbs black
可以用呢條link申請
除左新客本身果5000miles迎新
大家都會有dbs$60 dollars
仲諗咁多? 快d申請啦
頭先申請左cx ae
填完冇叫我交野
又收唔到email
係咪正常
利申 學生

呢張學生應該唔會申請到

申請到

elite 先唔得

Elite 學生都得,有方法

知唔知佢幾時會清一次資料? 上年七月申請過用左學生身份

上年 7 月申請過咁而家再申請咪唔當新客囉

btw 我出 cx elite 個陣都係收唔到 email 但係有 sms
上幾頁咪話左呢度係討論post
Post link share既自己開個新post啦
個個都跟住曬係度post link
咁呢個post 仲有咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞