[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
岩岩收到張DBS compass visa 想用現有客戶申請black
有冇巴打係現有客戶 一齊賺里數

http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600120829&fb_ref=Default
巴打

Thx bro 已申請
但係冇收到email 上網睇又淨係話已批刻compass visa
咁姐係搞掂未

你等多陣
聽日再check多次
系統可能未更新

https://flyformiles.flyday.hk/3009
經呢到申請係最抵

小斯果種得500里
我地依種新客1250里舊客625里

我寧願益巴打都唔益呢種"達人"

之前都幾好
而家成日打鱔稿

d資料成日錯坤九人

Thx bro 已申請
但係冇收到email 上網睇又淨係話已批刻compass visa
咁姐係搞掂未

你等多陣
聽日再check多次
系統可能未更新

https://flyformiles.flyday.hk/3009
經呢到申請係最抵

小斯果種得500里

之前都幾好
而家成日打鱔稿

d資料成日錯坤九人

之前有另一個又係講里數既Facebook page特登放錯資料證明佢成日抄人野
岩岩收到張DBS compass visa 想用現有客戶申請black
有冇巴打係現有客戶 一齊賺里數

http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600120829&fb_ref=Default
巴打

Thx bro 已申請
咁姐係搞掂未

你等多陣
聽日再check多次
系統可能未更新

經呢到申請係最抵

小斯果種得500里

之前都幾好
而家成日打鱔稿

但係佢有現金卷送返俾人
我申請唔到sc am 都照寄$50
過一排再申請過先
渣打分行問,要擺10萬落去先會易批
渣打香港:閣下的渣打萬事達信用卡申請已批核。 SCBHK: Your SCB MasterCard is approved.

sms收到咁係咪代表就快有
渣打香港:閣下的渣打萬事達信用卡申請已批核。 SCBHK: Your SCB MasterCard is approved.

sms收到咁係咪代表就快有

應該星期一會有
申:早幾星期都係咁

Thx bro 已申請
咁姐係搞掂未

你等多陣
聽日再check多次
系統可能未更新

經呢到申請係最抵

小斯果種得500里

之前都幾好
而家成日打鱔稿

但係佢有現金卷送返俾人
我申請唔到sc am 都照寄$50
過一排再申請過先

老老柒柒,呢條友其實係男定女?

岩岩sms都批左 唔夠24萬年薪 連6萬都無放過

個roadshow 女sales 幫我appeal 搞掂
有邊張master card抵屌
已經有dbs bank換機票幾抵
想出張來草分換下日常野 渣打如何?好似好小有廣告
SC張行政人員卡其實有冇得草360積分? 我見佢寫住積分有效期: 不適用 意思係冇定唔會到期

如果可以草分又有回贈又幾抵玩

岩岩sms都批左 唔夠24萬年薪 連6萬都無放過

個roadshow 女sales 幫我appeal 搞掂

我都唔夠年薪
街邊 sales幫你搞?

Thx bro 已申請
咁姐係搞掂未

你等多陣
聽日再check多次
系統可能未更新

經呢到申請係最抵

小斯果種得500里

之前都幾好
而家成日打鱔稿

d資料成日錯坤九人

之前有另一個又係講里數既Facebook page特登放錯資料證明佢成日抄人野

係,有時見到同一個錯處你就知道邊個抄邊個
呢度都一樣
張cv岩岩到手
但近幾個月既卡數主要都係阿媽簽(幫佢申請埋wewa一齊去台灣)
如果申請埋dbs black既話 都係得自己日常去買下野食下野既錢 一個月最多一二千
除左搞payme賺里數 但black個迎新有無限送幾多里?

新客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$5,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞,而現有客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$1,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞。

岩岩dbs個網見到呢段 姐係只得頭1000係一蚊一里?
然後就變番本地6蚊里 海外4蚊里?
但係個個咩小斯個度又見到係無限幾錢
而家有啲亂
張cv岩岩到手
但近幾個月既卡數主要都係阿媽簽(幫佢申請埋wewa一齊去台灣)
如果申請埋dbs black既話 都係得自己日常去買下野食下野既錢 一個月最多一二千

新客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$5,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞,而現有客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$1,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞。

而家有啲亂

頭5千12倍DBS $
張cv岩岩到手

而家有啲亂

頭5千12倍DBS $

No la
舊客得頭1000
張cv岩岩到手

而家有啲亂

頭5千12倍DBS $

No la
舊客得頭1000

好似係先比DBS$在轉並洲萬里通?
btw 個人覺得唔轉重抵.. 好多時直接用DBS$買機票平好多.. 廉航都有份!
爬左文唔多見有,,,
想問下如果學生哥想月供股票,用信用卡供
有冇邊張信用卡可以而同時又有飛行哩數

DBS黑卡得唔得,我見好似學生來講,DBS換飛行哩數最抵咁

唔該晒
爬左文唔多見有,,,

唔該晒

學生唔洗諗啦
得DBS BLACK
除非你有父幹
爬左文唔多見有,,,

唔該晒

月供用中銀卡
Btw想月供快手去南商
你三月比到第一次供款就免三年手續費
張cv岩岩到手

而家有啲亂

頭5千12倍DBS $

No la
舊客得頭1000

好似係先比DBS$在轉並洲萬里通?
btw 個人覺得唔轉重抵.. 好多時直接用DBS$買機票平好多.. 廉航都有份!

你比點對點econ咪係囉
但am冇你諗得咁簡單
爬左文唔多見有,,,

唔該晒

月供用中銀卡
Btw想月供快手去南商

中銀卡都可以換MILES?
爬左文唔多見有,,,

唔該晒

學生唔洗諗啦
得DBS BLACK
除非你有父幹

唔該晒
爬左文唔多見有,,,

唔該晒

月供用中銀卡
Btw想月供快手去南商

中銀卡都可以換MILES?

可以,15 分一里,需要手續費,最多收 $300

$300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞