[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
DBS Black 玩payme真係入左賬

我唔多覺有DBS$既?

上個Post已經講緊

我唔多覺有DBS$既?

應該要等

我frd用左referral link 批埋卡 但我乜都未有
black card係咪洗左$125就會即時比DBS$1?
定係洗夠$250先一次過比DBS$2

我匯豐已經收左$80+$1000黎緊

我唔多覺有DBS$既?

玩1萬再食埋迎新 total會有幾多dbs$

點有1000

點有1000

我估佢應該打漏左個0
救命呀我12月同1月都有用信用卡買野,但張單而家都未寄黎。好驚
救命呀我12月同1月都有用信用卡買野,但張單而家都未寄黎。好驚

E banking?

E banking?

東亞大專生信用卡,我驚佢係有比單我但我收唔到啲息一路疊上去
新手一問
CX Elite個迎新抵唔抵?

另外想問中銀張world master有無用?
佢send咗嚟,但我無activate

知道自己有大額簽就一定抵

2蚊里

2蚊里呢個迎新係咪個個新客都有?同埋有冇話幾時deadline?黎緊去日本可能買相機,但海外簽賬都係2蚊里?

E banking?

上ebanking check啦屌

你十二月都未交

E banking?

拿拿林打去求去免你d息試下
九成係電子結單
唔係寄紙本比你 你自己唔知

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

DBS指定商戶先有1%?
大新又冇Apple pay

dbs black world master 250=DBS$2

所以0.8%

dbs black ae 250=DBS$3

1.2%

dbs 白金

食飯 250=DBS$3

1.2%

dbs compass visa

百佳屈臣氏 250=DBS$2.5

1%

我無1% 但dbs ae卡 ae好似好多都冇得簽

AE得啲大舖頭先有得用 其實都幾撚唔方便

咁平時都有0.8 好似唔差
咁依家有咩迎新
我都有入油先有機會用下
dbs 係唔係可以換機票 里數果d?

大新one+
Vs
渣打executive

有冇人比d意見

如果你無1%卡,係

dbs black world master 250=DBS$2

所以0.8%

1.2%

dbs 白金

1.2%

1%

咁依家有咩迎新
我都有入油先有機會用下

咁耐都無人屌你 好奇跡

E banking?

拿拿林打去求去免你d息試下
九成係電子結單
唔係寄紙本比你 你自己唔知

東亞要自己用電腦申請 E-banking

之前用東亞螢光卡一直都係ebanking
一個月還一次
12月買過野肯定到晒期

所以0.8%

1.2%

dbs 白金

1.2%

1%

咁依家有咩迎新
我都有入油先有機會用下

咁耐都無人屌你 好奇跡

因為直頭無視左佢 屌佢都廢閪事
HSBC寄信嚟叫我升VS,但係我salary完全唔夠
係咪會fail?
從儲里數嘅角度嚟講
去百佳買嘢應該好DBS BLACK / CV好?
從儲里數嘅角度嚟講
去百佳買嘢應該好DBS BLACK / CV好?

CV去百住10蚊里喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞