[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問一下

我前日去東亞申請flyer 佢今日打比我 同我講 話我填左學生係唔會批只能批學生卡 我叫佢幫我改填待業 咁成功機會大唔大? 定係我打去同佢講唔批就要學生卡好?

有交應該足球數既資產證明
無東亞戶口
莫凡彼雪榚巴打 我係之前申請dbs black card 俾人reject果個 我今日收到卡了 打上去佢話系統未update
但係我用你個code 申請 應該會有dbs $30
但我岩岩上網查左仲係0 佢係唔係又未update

呢個月玩完

姐係點 入黎入去

Credit card-> PayMe -> Bank acc. -> 找數

可唔可以幾日內找數
然後再重複做?

每月入payme acc上限 1萬

咁如果多個一個payme acc咪fatfat
用埋父母申請

唔同id 開payme 去linkup同一張卡 同埋同一個saving acc 你可以試下

試完話我地知

呢個月玩完

姐係點 入黎入去

Credit card-> PayMe -> Bank acc. -> 找數

可唔可以幾日內找數
然後再重複做?

用埋父母申請

唔同id 開payme 去linkup同一張卡 同埋同一個saving acc 你可以試下

試完話我地知

唔up id做唔到一個月10k
我幾日前用enjoy card買咗野,但係點解到今日係e banking睇都冇扣到錢?
我幾日前用enjoy card買咗野,但係點解到今日係e banking睇都冇扣到錢?

要等幾日過Panding

好少銀行會即刻顯示過數

DBS 同 AE 會Show Pending

呢個月玩完

姐係點 入黎入去

可唔可以幾日內找數
然後再重複做?

用埋父母申請

試完話我地知

做到,不過要分四次

每次上限3k
想問下DBS CV
AAVS嘅話要幾多先入帳?
因為我28號個日AAVS
但係到今日都未見條數,連Credit 都無Hold起

屌呢度信用卡教學區咩
冇扣到數遲早都會扣架啦
你估銀行會蝕俾你咩on99
屌呢度信用卡教學區咩
冇扣到數遲早都會扣架啦
你估銀行會蝕俾你咩on99

當呢到係客服

得閒喺度推 但打上CS都懶 真係痴撚線

可唔可以幾日內找數
然後再重複做?

用埋父母申請

試完話我地知

做到,不過要分四次

每次上限3k

做same card,不同id 冇問題
但HSBC會當洗黑錢,要上去解釋
ae blue cash 係未屎黎
真心一問 到底 碌100左右既野,用dbs cv 好定black 好。例如係百佳 日本城
d智商越黎越低
真心一問 到底 碌100左右既野,用dbs cv 好定black 好。例如係百佳 日本城

買92折coupon 比錢

買92折coupon 比錢

買coupon都有得折?
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
新客的話,我同你會各得$60DBS DOLLAR

100 蚊你俾現金、EPS、八達通未得咯,有乜好煩?

咁即係巴打認為,碌得嗰幾十一百就咪撚比信用卡啦? 阻撚住哂
有冇人用One Plus 刷Payme 已經見到現金回贈

100 蚊你俾現金、EPS、八達通未得咯,有乜好煩?

咁即係巴打認為,碌得嗰幾十一百就咪撚比信用卡啦? 阻撚住哂

玩卡嘅人係幾多都會碌
我最低碌過$0.3
玩左卡之後每月洗少過$500 cash
有左payme之後 連本身洗cash嘅部分都草到里數

其實dbs black算係幾大路, 多數用佢,夠方便唔洗諗

但如果想CUT左佢拎迎新

果段真空期大家會用乜黎代替

One Plus 計唔計迎新?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞