[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600121657&fb_ref=Default

如果有巴絲想申請dbs black
可以用呢條link申請
除左新客本身果5000miles迎新
大家都會有dbs$60 dollars
仲諗咁多? 快d申請啦
想問Manhattan ID card無paywave個logo,是未唔可以加apple pay?

上過網睇,佢話Manhattan Card可以,但喺唔知等唔等於Manhattan ID card

用唔到 paywave 就唔得
想問Manhattan ID card無paywave個logo,是未唔可以加apple pay?

上過網睇,佢話Manhattan Card可以,但喺唔知等唔等於Manhattan ID card

呀唔係,自吞一打
無 paywave 都可以架,你加落去啦 唔得佢會話唔得
啱啱出左SC Asia miles
原來食飯簽帳係冇$0.5一里
我成時洗費最多係食飯⋯呢兩個月又冇咩特別野要買
渣打卡全cut 哂結果

諗諗下其實keep 住冇得遲啲食AM 個迎新

呀唔係,自吞一打
無 paywave 都可以架,你加落去啦 唔得佢會話唔得

我就喺試過唔得先上來問
張嘢我當年讀書嘅時候出,我加卡入apple pay嘅時候,佢話會send text msg去一個電話,但個電話尾數唔是我的,仲要11個位⋯⋯
都唔知做咩春事
咪再貼link
唔該樓上既巴打回答我既問題!

另外仲有知,會唔會有app/website可以一次過睇哂卡既DR/CR果D(貌似餘額)
因為個人鍾意提早清卡數,一上ebanking見到DR就立馬想找左先
但變左成日去check
問多次
點睇東亞個張 大學卡I-TITANIUM 見佢依加迎新簽夠6000 有個GIP送下 想開張黎買演唱會飛
家陣係貼Link區定信用卡討論區呀?
家陣係貼Link區定信用卡討論區呀?

貼link果d 全部block晒是常識吧
理撚得你幫朋友定乜撚野
問多次
點睇東亞個張 大學卡I-TITANIUM 見佢依加迎新簽夠6000 有個GIP送下 想開張黎買演唱會飛

唔睇
已cut,無興趣
你要gip去搵citi 街霸已經有

食飯冇架咩
我問個小斯佢話有嘅
頭先睇返DBS CV八達通個迎新先知原來唔係Total $50 Compass Dollars
係每個月$50
6個月總共$300
咁又有3000里
頭先睇返DBS CV八達通個迎新先知原來唔係Total $50 Compass Dollars
係每個月$50
6個月總共$300
咁又有3000里

係啊所以我都用完佢先轉番one+
我屌
我10號係分行申請張am卡
頭先打去hotline 屌佢
佢同我講分行21號先交資料上批卡部
咁都夠膽死
個聽電話職員主動幫我mark 返urgent
係每個月$50
6個月總共$300
咁又有3000里

我都係揀左呢個
但我覺得300現金回贈 同3000里
我㨂左用果300分直接offset 自動增值條數
感覺上抵d
請問機場環亜有邊張咭入到?
香港only , 不是pass
星期五用現有客戶申請dbs black card
岩岩睇佢reject左我
係咪我做錯左d野
星期五用現有客戶申請dbs black card
岩岩睇佢reject左我
係咪我做錯左d野

之前直接申請 dbs black
但以為唔會批 再申請番 cv
岩岩見兩張都批核成功
係咪等收卡就得

食飯冇架咩
我問個小斯佢話有嘅

睇晒d條款都無話迎新唔計食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞