[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
富邦白金台灣簽帳10%回贈
如果我同一時間CUT兩張成兩年都無用過嘅信用卡 TU會唔會直線下跌架?
渣打分行問,要擺10萬落去先會易批

岩岩sms都批左 唔夠24萬年薪 連6萬都無放過

個roadshow 女sales 幫我appeal 搞掂

我都唔夠年薪
街邊 sales幫你搞?

yes roadshow 果d sales
琴日係寵物節個citibank到申請左 仲送喼比我
我係以學生身份申請 有無人知要唔要碌幾多錢先可以拎個喼走定點?佢話唱k有85折 戲院有得買一送一
我係以學生身份申請 有無人知要唔要碌幾多錢先可以拎個喼走定點?佢話唱k有85折 戲院有得買一送一

唔係即場送咩

今日見屯門都有roadshow 見人拖住喼走

3/1得番 9.09%
如果我同一時間CUT兩張成兩年都無用過嘅信用卡 TU會唔會直線下跌架?

3/1得番 9.09%

一年得一萬quota

申請咩送gip咁好
one+個 1% 要再下期 先回到?
諗住呢期找數即刻找
one+個 1% 要再下期 先回到?
諗住呢期找數即刻找

一定係下期 月結單個數無包1%回贈

無知問點解 cut 卡會跌
渣打香港:閣下的渣打萬事達信用卡申請已批核。 SCBHK: Your SCB MasterCard is approved.

sms收到咁係咪代表就快有

應該星期一會有
申:早幾星期都係咁

巴打 你幾時申請?
我10號申請 擺左10萬都仲未有反應

Cut 卡記得要求填寫份刪除 TU 紀錄表

原來要
窮學生有
enjoy (傍身)
cx ae elite (簽得就簽 儲里數 9月收皮 而家先得 18k am )
dbs black (未收到, 準備拎黎簽晒一般消費, 其實係咪直情可以唔洗再用張 ae )
compass visa (要 black 就要整, 係咪拎黎碌百佳?)
one+ (自動增值, 而家簽唔到就主要簽佢)
scb titanium (好垃圾, 好耐無用過, 準備換埋 D 分就 cut 卡)
bea 學校卡 (得個擺字)

係咪有 D 太多?
呢兩日睇睇下想整埋張 eye 卡添
窮學生有
enjoy (傍身)
cx ae elite (簽得就簽 儲里數 9月收皮 而家先得 18k am )
dbs black (未收到, 準備拎黎簽晒一般消費, 其實係咪直情可以唔洗再用張 ae )
compass visa (要 black 就要整, 係咪拎黎碌百佳?)
scb titanium (好垃圾, 好耐無用過, 準備換埋 D 分就 cut 卡)

係咪有 D 太多?

我同你差唔多
有一張用返part time申請嘅AE白金
睇戲食某啲餐廳都半價 好抵屌
好在靠迎新waive左個年費 預1年後cut 宜家仲批埋張CX elite同blue cash
一年後cut都有排煩
dbs black已收
dbs black已收

恭喜
渣打果兩張 申請完兩個就收到
快到
窮學生有
enjoy (傍身)

係咪有 D 太多?

學生身分唔係最多只可以申請三間銀行信用卡咩

全部都係交學生證申請 TU A
窮學生有
enjoy (傍身)

係咪有 D 太多?

學生身分唔係最多只可以申請三間銀行信用卡咩

全部都係交學生證申請 TU A

冇講最多三間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞