[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

學生cv好似永久免年費喎
不過我唔肯定嘅

cv定black好

black

總知佢一收就cut
唔收就keep住

張black仲處理中

無理由咁耐喎

上個禮拜五申
今日上網睇仲處理中

cv定black好

black

總知佢一收就cut
唔收就keep住

張black仲處理中

無理由咁耐喎

上個禮拜五申
今日上網睇仲處理中

用cv申請
沉日收到sms叫交身分證加簽名

cv定black好

black

總知佢一收就cut
唔收就keep住

張black仲處理中

無理由咁耐喎

上個禮拜五申
今日上網睇仲處理中

用cv申請

前日打電話黎叫我補交張學生證就得
想問一問 dbs black同cv 既dbs$係咪一樣同共通

dbs$唔通
簽帳額就通
網上買野黎講 喺咪銀聯卡最抵?
另外 去日本台灣 簽邊張多? 富邦?
巴打們點睇渣打張am master card
打算申請用死呢張

你3年儲到幾多
打算申請用死呢張

你3年儲到幾多

不如用東亞Flyer World
東亞積分可以草5年 (好似係) + AM有效期(3年), 最盡8年先expire

總知佢一收就cut
唔收就keep住

張black仲處理中

無理由咁耐喎

上個禮拜五申
今日上網睇仲處理中

用cv申請

我想問申請完CV再用推薦link 申請Black
可以係邊到睇番black嘅申請進度

張black仲處理中

無理由咁耐喎

上個禮拜五申
今日上網睇仲處理中

用cv申請

https://hk.dbs.com/ecPortalWeb/Card/ApplicationStatusEnquiry/Form01.aspx?Lang=zh-HK
打返啲個人資料就睇到 應該係
打算申請用死呢張

你3年儲到幾多

東亞積分可以草5年 (好似係) + AM有效期(3年), 最盡8年先expire

渣打最值係迎新個頭15000 里,已經夠換
打算申請用死呢張

你3年儲到幾多

萬五先得張台灣

張black仲處理中

無理由咁耐喎

上個禮拜五申
今日上網睇仲處理中

用cv申請

https://hk.dbs.com/ecPortalWeb/Card/ApplicationStatusEnquiry/Form01.aspx?Lang=zh-HK

呢度慢到仆街

上個禮拜五申
今日上網睇仲處理中

用cv申請

呢度慢到仆街

我2張都係靠呢個網睇
再唔係就打hotline check

用cv申請

呢度慢到仆街

我2張都係靠呢個網睇

你收到卡未
打算申請用死呢張

你3年儲到幾多

如果知道要簽大額野, CXAE 2蚊里個offer一定最低 木地簽上限10萬蚊
有冇人想申請 CX Elite AE ??
近排做緊 referral program,new applicants 會有 2000 里獎賞
我就會有 3000 里
CXAE用the club申請仲好
佢送2200the club分=2200AM
渣打真係巨慢
10號落分行開戶口+am卡
張卡今日仲批緊.....

用cv申請

呢度慢到仆街

我2張都係靠呢個網睇

你收到卡未

應該聽日有
dbs 申請左cv 揀左迎新係apple pay
揀完先知用payme都計迎新簽賬
可唔可以轉返$600 compass dollars既回贈
dbs 申請左cv 揀左迎新係apple pay
揀完先知用payme都計迎新簽賬
可唔可以轉返$600 compass dollars既回贈

學生?
Btw打上CS
CXAE第二年簽唔夠係咪可以Cut PP同MCP但照留住張主卡 有無人試過 成功率大唔大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞