[💳] 信用卡討論區(5) 伸手請用EPS

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
HSBC寄信嚟叫我升VS,但係我salary完全唔夠
係咪會fail?

叫得你升就升啦
救命呀我12月同1月都有用信用卡買野,但張單而家都未寄黎。好驚

E banking?

東亞大專生信用卡,我驚佢係有比單我但我收唔到啲息一路疊上去

拿拿林打去求去免你d息試下
九成係電子結單
唔係寄紙本比你 你自己唔知

東亞要自己用電腦申請 E-banking

之前用東亞螢光卡一直都係ebanking
一個月還一次
12月買過野肯定到晒期

其實未到期係咪都可以用pps 入定錢比佢
救命呀我12月同1月都有用信用卡買野,但張單而家都未寄黎。好驚

E banking?

九成係電子結單

之前我都試過,申請左張citi 新卡買iphone
簽完幾日之後就截左數,出左estatement, 但我唔發覺
過左due date 一兩日, citi 打黎提我找卡數
係咪會fail?

god know
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
我同你會各得$60DBS DOLLAR

我想問下點先會計refer到一個 同埋幾時先會收到DBS Dollar
我個fd用左我條referral link apply 批埋 但我個omni仲未show成功推薦人數

Omni果度點計我都唔知
不過啲DBS$ 會係你fd確認張卡之後三個月內入落戶口
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
我同你會各得$60DBS DOLLAR

我想問下點先會計refer到一個 同埋幾時先會收到DBS Dollar
我個fd用左我條referral link apply 批埋 但我個omni仲未show成功推薦人數

Omni果度點計我都唔知
不過啲DBS$ 會係你fd確認張卡之後三個月內入落戶口

thank you bro
即係要等
從儲里數嘅角度嚟講
去百佳買嘢應該好DBS BLACK / CV好?

CV去百住10蚊里喎

係喎
無嘢啦,自膠
係咪會fail?

叫得你升就升啦

叫得你升實有原因,例如:玩你一鑊

叫完你升 你ok 之後唔批

E banking?

九成係電子結單

講起我就扯火
開頭都每個月有email
衣家連email 都冇尻埋
博我唔知要找數佢可以罸我錢
- HSBC
Visa Signature 簡稱VS: 低至$2.78/里
要求: 480K年薪 / 600K資產

學生申請到? 600k 洗唔洗放 hsbc? 定其他銀行都得 thanks
DBS 已收,順手用埋payme

但張渣打 只係收到張銀聯雙幣 SCAM又decline, 個sales又話幫我搞
姐係又要打去問,仲要問佢如果出左SCAM 咁樣影唔影響我個SCAM迎身
dbs個一按速付申請左幾日都係處理中既
- HSBC
Visa Signature 簡稱VS: 低至$2.78/里

學生申請到? 600k 洗唔洗放 hsbc? 定其他銀行都得 thanks

學生申請到

聽講要擺hsbc
- HSBC

有 600k 既學生申請到,要放𣿬豐三個月

thx~ 放恒生係咪唔當hsbc

E banking?

九成係電子結單

東亞要自己用電腦申請 E-banking

之前用東亞螢光卡一直都係ebanking
一個月還一次
12月買過野肯定到晒期

仆街啦

E banking?

九成係電子結單

講起我就扯火

屌,好似冇寄過email黎聽日去銀行問下先
- HSBC

E banking?

九成係電子結單

講起我就扯火

屌你係咪唔識自己開e banking check?
- HSBC

你都係讀完書先啦
咪再on9落去
- HSBC

你都係讀完書先啦
咪再on9落去

中學都知hsbc 唔等於恆生

有冇腦

E banking?

九成係電子結單

講起我就扯火

要自己set

第一次通常有得waive 我第一次都唔知之後罰charge waive 到
- HSBC

你都係讀完書先啦
咪再on9落去

中學都知hsbc 唔等於恆生

有冇腦

Sorry
Thx
Scb 邊張好?唔要am
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞