[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
https://lihkg.com/thread/15538/page/1

https://lihkg.com/thread/80644/page/1

續以上2個POST

整合其他巴絲買開有:
沖涼皂,洗頭水,健身奶粉,化妝掃,護眼,護肝

拋磚,自己買過有以下
翻兜再買:
蜂膠 Propolis-Immune system 尤其飛滋,瘡唇
Vitamine B-食完先返工返學會無咁眼訓
奇亞籽-出去PRET食好貴,自己屋企整
褪黑色素-訓覺荷爾蒙,輪更工作/Jet lag好有用
非洲黑皂

可一不可再:
Royal jelly-唔知有咩用
Maca-聲稱對男女reproductive system 都有好處,但食左2樽唔知有咩分別
Tummy butter-for 肥仔/大肚婆啲橙皮紋,無效

而家free shipping要求上調左,唔知仲有咩好買,求其他巴絲推介
唔止運費果度,連loyalty credit都由10減一半得5%
free shipping 係咪得順豐先有??

Btw 可唔可以簡順豐站拎貨架?
買咗膠囊蜂膠
好硬 好難吞

可以直頭寄去順豐站
如果買肌肉奶粉係iherb買定bcshop個d買平d?
我見iherb買om whey protein除番開同我去買鮮奶差唔多價錢
如果買肌肉奶粉係iherb買定bcshop個d買平d?
我見iherb買om whey protein除番開同我去買鮮奶差唔多價錢

iherb for sure 有free shipping & promotional code/referral code 有9折

可以直頭寄去順豐站

佢送埋去你屋企喎做咩想自取呀?
買咗膠囊蜂膠
好硬 好難吞

好臭先係重點但有用
買咗膠囊蜂膠
好硬 好難吞

好臭先係重點但有用

可唔可以整爆佢食?
你食完覺得有咩用?

洗衣球幾方便
south of france番梘買黎代替洗手液 幾好 又平

可以直頭寄去順豐站

屋企唔係成日有人 同送上門應該慢過你自己去拎
Lm
早排買咗支接骨木花果漿
可以增強抵抗力
食完好似真係少咗d鼻水
海鹽杏仁朱古力 少甜幾好食
買咗膠囊蜂膠
好硬 好難吞

好臭先係重點但有用

可唔可以整爆佢食?
你食完覺得有咩用?

我返工on shift 有時唔夠訓就飛滋唇瘡暗瘡出晒嚟,覺得食左之後減少左以上情況,even 就嚟發出嚟都可以禁返低

可以直頭寄去順豐站

屋企唔係成日有人 同送上門應該慢過你自己去拎

睇地區,有啲地方送去門市再派件,我住個度就派件無人收先上門市
尋晚又落左單
買左flax oil, shake bottle, propolis, CLA, Avalon & madre labs 洗頭水
星期日買 sf今日到
買左8樽頭髮健康食品同2樽女性維他命先600幾
香港成百幾蚊樽
係咪得信用卡付款?
我個code LAW7728
係咪得信用卡付款?

有paypal呀
如果巴打第一次買,除左首單既promo code之外,唔介意益埋我可以落埋我個reward code,可以on top再9折,我亦會收到你張單總額既10%做獎勵
我個code係FRN857
星期日買 sf今日到
買左8樽頭髮健康食品同2樽女性維他命先600幾
香港成百幾蚊樽

頭髮健康係咩成份呀?
有無好野介紹解決便秘
飲好多水食多菜有食生果都係便秘
椰子油 raw honey 奇亞籽 阿麻子油丸 長期買的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞