[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
第一次入SAVE2017 有 5% discount ,
入SAM6731 我都有rewards
有冇人有食開5-htp?
效果如何
情緒係咪真係感覺放鬆D

食咗之後情緒比較穩定,減輕少少焦慮感

因為5-htp可以係腦部轉化成血清素

不過轉化成嘅血清素好快代謝晒,想用黎抗抑鬱或抗焦慮,效果肯定好有限
效率好高,星期六落單,今個星期就到
買左b 雜 鎂 同5-htp

但d尿 超黃 超瑩光
效率好高,星期六落單,今個星期就到

DHL

另外iherb倉庫採用自動化

但d尿 超黃 超瑩光

5htp你買邊個牌子
B雜唔食個皮膚好似差翻心情又差
想買埋5htp食 但見d人意見好兩極
大家有無試過買California gold nutrition 嘅野? 比now food 邊個好啲?
第一次食b 雜同ZINC買邊個牌子好
香港有個D iherb好似全部冇, gnc, Jamieson都冇
唔該哂
香港有個D iherb好似全部冇, gnc, Jamieson都冇
唔該哂

唔該哂

兩隻都食緊Now Foods
唔該哂

食左幾耐巴打 好唔好
我見最多評級都係new food
冇咩其他牌子咁
大家有無試過買California gold nutrition 嘅野? 比now food 邊個好啲?

California gold nutrition 食過益生菌

我諗點都好過Healthy Origins,Healthy Origins嘅supplements唔係美國廠生產,品質良莠不齊
唔該哂

食左幾耐巴打 好唔好
我見最多評級都係new food
冇咩其他牌子咁

Now food個 content比較重
初食On係唔錯既選擇
唔該哂

zinc 有咩用?
我會選made in usa 既 product
請問想改善視力應該買藍莓定係acai 會好啲?
啲保養品其實大唔大粒? 唔識吞藥丸但係個人好虧 要補補

哩啲保養品係咪一次過食幾種都冇問題,唔會有衝突?
請問想改善視力應該買藍莓定係acai 會好啲?
啲保養品其實大唔大粒? 唔識吞藥丸但係個人好虧 要補補

哩啲保養品係咪一次過食幾種都冇問題,唔會有衝突?

改善視力,恐怕不能....

預防白內障,青光眼與黃斑部病變,食 bilberry, lutein & astaxanthin
幾時再有肌肉奶粉類做promotion

Now Foods最好我買既野全部都係Now Foods

除咗Now Foods之外仲有無咩牌子推介,有時某啲產品Now Foods無都想搵其他
反而我係搵唔到先會揀Now foods 例如B雜,我會搵隻成份係無咁多合成物咁
反而我係搵唔到先會揀Now foods 例如B雜,我會搵隻成份係無咁多合成物咁

咁你平時首選邊隻牌子?我想收集多啲大家推介嘅brand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞