[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
Zinc,vitamin A同C對暗瘡同暗瘡印有冇用
仲有啲code係咪已經冇左discount入完都唔見有

我入咗code都冇
仲有冇巴絲有code可share?

之前已經無左首購優惠啦
你可以入code將你買野金額10%俾code果條友
亦可以唔入code,唔俾10%其他人
如果你想入可唔可以入我果個
PWS324

唔係bo
上網睇新手入PROMOJAN用到5蚊折扣
你睇下買多D,之前都係好似要過一定金額先得

我見到有5蚊discount呀 但入巴絲既code就冇反應 可能唔可以同時2個優惠啩
主要想問以下幾樣

1)樣個頭好油同埋小頭髮 有頭瘡
有啲咩辦法可以生到多啲頭髮
Supplement 同洗頭水都可以

2)減肥

3)令乾皮膚皮膚好啲

4) 平時調理身體最好嘅選擇

感謝各位
主要想問以下幾樣

2)減肥

3)令乾皮膚皮膚好啲

感謝各位

仲有唔記得咗

5)鼻敏感
岩岩係iherb買左一樽Maca 瑪卡丸
同埋一樽feverfew, 我有偏頭痛
睇下食d會唔會好
兩樽加埋,寄順豐,160幾蚊港紙
睇下食d會唔會好

maca無撚用,買過
睇下食d會唔會好

maca無撚用,買過

樓主都寫明無用仲買
睇下食d會唔會好

maca無撚用,買過

maca 大陸佬最鍾意買

好似治陽痿
想買鈣片俾阿媽 有冇推介?
睇下食d會唔會好

maca無撚用,買過

maca 大陸佬最鍾意買

好似治陽痿

今日第一日食Maca
睇下點
求code
求code

之前有巴打話而家入人地code都無得減,只係幫人儲rewards credit,但你唔介意嘅就用我嗰個啦: NES1741
歡迎巴絲share code互助

有冇人食呢隻?
點樣入咗code冇反應
買左八百幾蚊野
入咗code冇反應
買左八百幾蚊野
塊面成日生暗粒 個鰓位成日爆瘡
想喺內在調理下 喺咪最好睇中醫?
有冇人知會唔會有supplement可以幫手改善下?
非洲黑皂係邊隻
塊面成日生暗粒 個鰓位成日爆瘡
想喺內在調理下 喺咪最好睇中醫?
有冇人知會唔會有supplement可以幫手改善下?

https://hk.iherb.com/pr/EuroPharma-Terry-Naturally-Acne-Essentials-60-Capsules/65006

試下呢隻,有vitamin A, vitamin B5, vitamin B6, zinc有助減少暗瘡爆發
非洲黑皂係邊隻

好多隻牌子
主要想問以下幾樣

2)減肥

3)令乾皮膚皮膚好啲

感謝各位

仲有唔記得咗

5)鼻敏感

鼻敏感 食呢隻 好過洋蔥素(槲皮素)

https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-Seasonal-Rapid-Relief-With-EMIQ-30-Veggie-Caps/64506
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞