[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
星期日買 sf今日到
買左8樽頭髮健康食品同2樽女性維他命先600幾
香港成百幾蚊樽

頭髮我買過maxi hair 粒藥好大粒好難吞
你買邊隻?
買過隻nature's way b-50 complex 好平!$60/100粒,又買過隻

好香,好舒服,15毫升都係$80

以後維他命都唔出街買
propolis大家買開咩牌子
係咪得信用卡付款?

有paypal呀
如果巴打第一次買,除左首單既promo code之外,唔介意益埋我可以落埋我個reward code,可以on top再9折,我亦會收到你張單總額既10%做獎勵
我個code係FRN857

依家Iherb好似改左制度 第一次買既新客無得用code了

洗衣球幾方便
south of france番梘買黎代替洗手液 幾好 又平

個洗衣球洗得乾唔乾淨架?
係咪得信用卡付款?

有paypal呀
如果巴打第一次買,除左首單既promo code之外,唔介意益埋我可以落埋我個reward code,可以on top再9折,我亦會收到你張單總額既10%做獎勵

我見佢仲係咁prompt 首單減usd $5,應該ok?
referral 一定得 減得仲多 一齊fat fat
留名

洗衣球幾方便
south of france番梘買黎代替洗手液 幾好 又平

乾淨呀 陣味幾自然 唔攻鼻
佢好在唔怕爆唔怕潮濕,我去旅行帶左幾粒去民宿洗衫
有無好野介紹解決便秘
飲好多水食多菜有食生果都係便秘

益生菌

Now food
係咪得信用卡付款?

有paypal呀

我見佢仲係咁prompt 首單減usd $5,應該ok?
referral 一定得 減得仲多 一齊fat fat

我朋友試過我個code唔得

洗衣球幾方便

乾淨呀 陣味幾自然 唔攻鼻
佢好在唔怕爆唔怕潮濕,我去旅行帶左幾粒去民宿洗衫

本身用開759 $40蚊個隻
下次試下呢隻先
買過維他命同omega3
想問South of France舊梘會唔會洗到皮膚太乾 非洲黑梘都好似唔錯 點揀
買過維他命同omega3
想問South of France舊梘會唔會洗到皮膚太乾 非洲黑梘都好似唔錯 點揀

非洲黑梘洗完好舒服
之前買過啲羊奶皂洗完都好乾,而家唔會
兩個人早晚用,加埋起泡網,成個月後舊梘無細過
佢d維他命抵唔抵?
佢d維他命抵唔抵?

抵過香港好多

食緊呢隻益生菌
除左買supplement, protein, skincare, iHerb d snacks都好正
尤其係朱古力
仲有nuts and dried fruit

Now food

thanks
除左買supplement, protein, skincare, iHerb d snacks都好正
尤其係朱古力

http://hk.iherb.com/pr/Chocolove-Almonds-Sea-Salt-in-Dark-Chocolate-3-2-oz-90-g/32399
佢d維他命抵唔抵?

抵過香港好多
食緊呢隻DMAE加強專注力同埋記憶力

食咗兩個星期開始有d效果

尤其係朱古力

http://hk.iherb.com/pr/Chocolove-Almonds-Sea-Salt-in-Dark-Chocolate-3-2-oz-90-g/32399

佢仲有隻chilies都好好食
同埋endangered species 嘅dark chocolate 都好得
永遠都有入信呢啲supplement有效
iherb 唔介意可以用我呢個code:VAN6014
同SAVE2017(第一次買先有用) 兩個可以同時用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞