[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
未買過 但發貨快唔快
未買過 但發貨快唔快

快 星期二夜晚買 星期六已經收到
永遠都有入信呢啲supplement有效

其實佢d野咁平咁襟用真係好難meet free shipping囉
不如住得近既開團夾單啦,有時有少少野想買見到個shipping cost就唔開胃
其實佢d野咁平咁襟用真係好難meet free shipping囉
不如住得近既開團夾單啦,有時有少少野想買見到個shipping cost就唔開胃

我想買唔到$470夾硬買會買好多朱古力但又唔想食咁多零食

我通常買洗頭水、洗潔精、沐浴露 supplement就隔2-3個月先食完再買
食緊呢隻DMAE加強專注力同埋記憶力

食咗兩個星期開始有d效果

DMAE 好似無乜用
唔知巴打你有無試過食 Bacopa ?
都係加強專注力同埋記憶力既 supplement

DMAE 好似無乜用

https://examine.com/supplements/bacopa-monnieri/

Bacopa 對 memory 既 effect 係 positivly notable
不過唔知對一般成年人有無用

DMAE 好似無乜用

https://examine.com/supplements/bacopa-monnieri/

Bacopa 對 memory 既 effect 係 positivly notable
不過唔知對一般成年人有無用

想朝早提神但唔想飲咁多咖啡,呢隻會唔會有幫助

我通常買洗頭水、洗潔精、沐浴露 supplement就隔2-3個月先食完再買

依加好似一買完就冇可能後追咁 洗潔精沐浴露洗頭水個類其實有d鋪仲平過iherb買 好似Jason Natural咁taste好多都平過iherb, 另外有d organic brand樓上鋪都平過上網買

可以add我tg sevalnt
我都成日買
有冇D咩食左訓得好D 近排成日訓下醒下 訓下醒下咁

5-HTP 助眠

訓覺咁重要,我諗搵到原因broken sleep好過你依賴其他物質
真係想暫時性有啲協助就試下紅棗元肉落滾水,焗一焗佢再飲,睇下有無用

5-HTP 助眠

識貨
仲有隻GABA

5-HTP 助眠

識貨
仲有隻GABA

口服GABA難以穿透blood brain barrier,不能達到大腦抑制中樞作用

可以話GABA無法改善睡眠質素

5-HTP 助眠

識貨
仲有隻GABA

口服GABA難以穿透blood brain barrier,不能達到大腦抑制中樞作用

我食完覺得改善都幾明題 原來得安慰劑效應

5-HTP 助眠

識貨
仲有隻GABA

你邊一隻牌子GABA,因為有其他成份(例如Vitamin B6 可以鬆弛神經)

5-HTP 助眠

識貨
仲有隻GABA

你邊一隻牌子GABA,因為有其他成份(例如Vitamin B6 可以鬆弛神經)

neuro 巴打
now foods 有B6
食完5htp有咩感覺?

之前未加價330先free shipping都勉強買到
而家要470諗到頭都大

5-HTP 助眠

請問有冇邊隻牌子介紹? 第一次買
同埋有冇人可以同我夾 好少買到咁多

唔該
有冇健身奶粉同去肥仔紋既野介紹?
有冇健身奶粉同去肥仔紋既野介紹?

[url]Check out this product I found on iHerb.com. Optional("Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Double Rich Chocolate, 5 lbs (2,27 kg)") http://www.iherb.com/prod/27509?code=WSQ474[/url]

Whey protein isolates
做緊9折,仲有好多味道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞