[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
頭髮乾,多頭皮,有無咩洗頭水可以介紹下?

我買咗呢隻試

睇落似好香果種
係咪男女都岩?

佢話有機 我諗唔會太香掛
應該係啦
佢都無講話剩係男/女用

我買咗呢隻試

睇落似好香果種
係咪男女都岩?

應該係啦
佢都無講話剩係男/女用

啱啱開咗嚟聞 除咗薄荷味我聞唔到其他味

我買咗呢隻試

睇落似好香果種
係咪男女都岩?

應該係啦
佢都無講話剩係男/女用

啱啱開咗嚟聞 除咗薄荷味我聞唔到其他味

呢隻洗完都幾乾下,因為organic
之前用過thickening果隻
啱先又入左L-carnitine 同 CLA
的起心肝減肥
我個code : YUN6151

試完上嚟包膠可以嗎

可以吖,我仲食緊green coffee, 試下一星期上三堂上拳同一日做gym睇下有無瘦

我買咗CLA, HCA,食咗半個月冇運動,就keep住身型冇咩變化,我諗加埋運動會好啲,病好就的起心肝做運動
Olympian Labs Inc., Grape Seed Extract, 200 mg
Nature's Way, Ginkgold Eyes, 60 Tablets
Now Foods, C-500 Complex, 250 Tablets

第一次買supplement,聽上面巴打講,買左呢3隻試下
一直買唔到rosehip powder
就買咗啲乾rosehip 但一睇 好似生果殼咁 係咪正常 見識少

仲有啲朱古力溶咗
大豆卵磷脂有咩牌子推介?
絲打 嚴重甩頭髮 頭好幼好薄 有無咩supplement /洗頭水推介
非洲黑皂
月見草油 我啲荷爾蒙瘡食左好左好多 超開心 因為我個個月都生同一個位 搽咩都無用 但食左月見草油啲瘡無哂!
Chia seed 勁平

絲打請問妳每日都keep住食月見草油?每日食幾多?食幾耐見效?

我買左之後就等一黎完m即食 佢叫1日3粒 但係我食1日1粒 之後黎完m keep住食左2個星期 期間有唔記得食既 但都好有用 無爆瘡
因為我黎m 個陣啲皮膚係勁好無暗瘡 係一黎完一個星期之後就開始爆 爆到下一次經期 但我食左佢之後啲皮膚勁好無再爆 就算有都唔會再生係同一個位
我都幾肯定係因為月見草油令我再無荷爾蒙瘡~ 因為我無改變我生活習慣 每日都係飲2.5-3L水 無戒過口 炸野照食

月見草係咪有副作用架??
上星期九折買咗兩單,明明1/6到咗青衣,依家都仲未收到

same
可能因為趕住幫HTC派貨hold住咗其他單

same
可能因為趕住幫HTC派貨hold住咗其他單

收到啦冇諗過星期六都送但電話都唔打個,好在屋企有人

我嗰啲仲係青衣

我嗰啲仲係青衣

屌,我買兩罌organic raw honey其中一罌爆咗有冇咁黑仔呀我之前訂n次都冇事

我嗰啲仲係青衣

屌,我買兩罌organic raw honey其中一罌爆咗有冇咁黑仔呀我之前訂n次都冇事

我嗰啲都係係青衣

我嗰啲仲係青衣

我嗰啲都係係青衣

我發現另一單俾錯嘢,買rosehip oil佢俾朱古力我做乜鳩我買iHerb十年都有從未出過問題,點知一出就兩單一齊出
想問糖尿病 血糖高有無話食咩會好d
[quote][/quote
下,用人地個code唔係都有95折咩
咁而家得自己有95折
無得share5%俾人

原來可以一齊用 有九折

Shit 又搞到我買咗五百幾蚊嘢
My code : CAR3897
代餐邊隻最好? 而家暫時揀咗soy milk 仲有無其他更好嘅選擇?
Share下個code先:KOH4891
我都share 我個code : YUN8614
買開野儲緊貨免運費問埋:
想問有冇d補肝產品係G6PD (蠶豆症) 既人食都得?
我男朋友成日捱夜面色好差又好黃,
想買黎俾佢補身,但佢又有蠶豆症,怕有啲成份佢唔食得
或者任何岩捱夜食而蠶豆症都食得既都可以介紹返

push 一 push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞