[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
護肝護眼有無咩好推薦

護肝

Milk Thistle

護眼

Lutein

Bilberry

大家有無買開咩零食
洗頭水同搽臉有無推介?
男士用
試過兩星期日日啪B雜搞到生好多頭瘡
3日就到貨 快到
減肥有冇推介?
正想落單時個nasal flush bottle 又無貨 等左佢一個月先翻貨兩個星期後又賣晒
留名
3日就到貨 快到

正想問幾耐送到
3日就到貨 快到

正想問幾耐送到

好快,試過星期三晚order星期六上午就到
減肥有冇推介?

3日就到貨 快到

正想問幾耐送到

咁快 我上次星期四朝早落單星期一先到 不過係美國寄嚟都算快
3日就到貨 快到

正想問幾耐送到

順手貼個code:GIC8140
減肥有冇推介?

大學生想轉數快啲同專注力好啲應該食咩?見樓上有提過dmae, lecithin, bacopa等等 但唔知邊隻啱食 想試隻快啲見效嘅
如果無信用卡
係米可以去7-11 買tap and go 個PayPal功能
有無巴打試過?
3日就到貨 快到

正想問幾耐送到

順手貼個code:GIC8140

用左個code
大學生想轉數快啲同專注力好啲應該食咩?見樓上有提過dmae, lecithin, bacopa等等 但唔知邊隻啱食 想試隻快啲見效嘅

https://hk.iherb.com/pr/Irwin-Naturals-Ginkgo-Smart-Maximum-Focus-Memory-120-Liquid-Soft-Gels/39217?rcode=MAL0483

銀杏葉 魚油 DMAE.....
尋日落左單 今朝見到仲係等待付款
見信用卡又真係未過數
但佢又無個位俾我再填多次張卡
係咪要直接取消再買過?

https://hk.iherb.com/pr/Irwin-Naturals-Ginkgo-Smart-Maximum-Focus-Memory-120-Liquid-Soft-Gels/39217?rcode=MAL0483

銀杏葉 魚油 DMAE.....

唔該哂
同埋想問下夾埋st johns wort食會唔會有副作用
順手搵人借個code嚟買
利申: code JBG534
如果無信用卡
係米可以去7-11 買tap and go 個PayPal功能
有無巴打試過?

OK都好似有pre paid master card可以揀入幾多錢,俾錢時當普通信用卡咁用但之後無得再增值

順手貼下 code: NES1741
買左lecithin chia seed elf 暗瘡野 朱古力同燻蠔

Code: WON2904
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞