[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
大學生想轉數快啲同專注力好啲應該食咩?見樓上有提過dmae, lecithin, bacopa等等 但唔知邊隻啱食 想試隻快啲見效嘅

https://hk.iherb.com/pr/Irwin-Naturals-Ginkgo-Smart-Maximum-Focus-Memory-120-Liquid-Soft-Gels/39217?rcode=MAL0483

銀杏葉 魚油 DMAE.....

唔該哂
同埋想問下夾埋st johns wort食會唔會有副作用
順手搵人借個code嚟買
利申: code JBG534

建議隔開兩小時後再服用另一種
FREE SHIP係咪平返

Free shipping for orders over HK$314.47.

好似係
想問下,個FREE SHIP係計你買野個價錢,定係買野個價扣晒discount之後個價
如果無信用卡
係米可以去7-11 買tap and go 個PayPal功能
有無巴打試過?

OK都好似有pre paid master card可以揀入幾多錢,俾錢時當普通信用卡咁用但之後無得再增值

順手貼下 code: NES1741

用tap and go 啦 有得增值 唔駛PayPal 直接當master card 用 要幾多增幾多
我就是成功嘅例子

我又貼下先 :WON7217
買過維他命同omega3
想問South of France舊梘會唔會洗到皮膚太乾 非洲黑梘都好似唔錯 點揀

非洲黑梘洗完好舒服
之前買過啲羊奶皂洗完都好乾,而家唔會
兩個人早晚用,加埋起泡網,成個月後舊梘無細過

想問下你會用黑皂黎洗面定沖涼㗎?
想問下,個FREE SHIP係計你買野個價錢,定係買野個價扣晒discount之後個價

前者

ths 巴打

前者

thx 巴打
暗瘡有支 alba botanica acnedote gel
幾好用 不過有少少乸
試過唔小心一晚食左兩粒3mg退黑素
結果果晚訓到扯曬鼻‘寒’差d比男朋友掉出房
鼻敏感有無推介
想買俾男朋友
麻煩哂
正想落單時個nasal flush bottle 又無貨 等左佢一個月先翻貨兩個星期後又賣晒

邊隻flush bottle
鼻敏感有無推介
想買俾男朋友
麻煩哂

根據顧小培所講嘅 食綠茶素同埋洋蔥素會有改善

綠茶素 EGCG
https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-EGCg-Green-Tea-Extract-400-mg-180-Veggie-Caps/11598?rcode=MAL0483

洋蔥素
https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-Quercetin-with-Bromelain-120-Veggie-Caps/330?rcode=MAL0483

順手貼埋code : MAL0483
暗瘡有支 alba botanica acnedote gel
幾好用 不過有少少乸

唔止少少乸喎!!!我都買左
之前生左粒瘡係鼻頭,我點左一下d gel落去
係就係第二朝已經成粒瘡收左
但附近皮膚明顯變暗沉黑色,好似burnt左咁!搞到我唔敢再用
過左兩星期我個鼻仲係有個印係度
試過唔小心一晚食左兩粒3mg退黑素
結果果晚訓到扯曬鼻‘寒’差d比男朋友掉出房

食咁高dosage唔會訓得特別好,反而會有副作用
我試過長期食3mg,後尾發惡夢,仲有study話jer jer 會變細
Melatonin係幫你adjust 去夜晚該有既睡意既hormone,食半粒3mg已經足夠令你眼訓
訓得冧唔冧,易唔易醒,就已經唔係melatonin既層面
College 方面有無咩介紹
其實iherb幾錢免運費啊?我落order到見買滿USD40就可以免運費,但我order只係USD30都可以免到🤔

而家平左

Ps 用我code 可有5%discount KAH4378
其實iherb幾錢免運費啊?我落order到見買滿USD40就可以免運費,但我order只係USD30都可以免到🤔

如果有shipping saver就可以

而家平左

Ps 用我code 可有5%discount KAH4378

見你個code係最新留言就用左

下次都用下我嗰個 FRN857
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞