[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
我每日都訓七個幾鐘 睇record又有avg 2-3hrs 既深層睡眠
我又冇咩壓力 半夜冇咩事都唔會醒
已經有戴開耳塞眼罩訓
但每朝起身都好痛苦 極眼訓

有冇野可以幫到手

若果唔係睡眠窒息症/換氣不足

後生仔女平時過著無憂無慮嘅生活 久而久之 成懶訓豬

做多d運動 個人冇咁懶

OK 都估到自己冇得救
就黎爆post, 會唔會再開新post?
期待新post
就黎爆post, 會唔會再開新post?

可以再開新

絲打我用左你個code啊
啱啱買左代餐,blenderbottle同L-carnitine
到左試左再包膠
我個code係ZEL0979

巴打我用左你個code
我都買左罐total soy
無啦啦中左清關

七一將至 呢排海關會加強抽查郵包
絲打報到 推介我用過又覺得好用而且好大機會回購或已多次回購

想搵cranberry預防尿道炎既絲打可以試呢隻,佢方便在fast dissolve,好似D粉糖咁擺入口一陣已經溶左,唔駛用水吞,食左之後兩年都無再翻發過

乾頭皮每逢乾燥季節頭皮自然甩到一塊塊 ,用左椰子油洗頭水就解決左,仲要好香,洗完成粒椰子糖咁

食左頭皮同指甲長得好快,同埋指甲明顯硬淨左,缺點係好大粒,好驚哽住

屋企有貓既話一定要買,超級超級超級鍾意食,屋企兩隻衰野癲到趁無人係屋企,一齊聯手推左個零食盒落地,淨係咬爛左呢包

如果頭頂成日有毛毛飛起,呢支幫到你,每次用2-3滴可以用到2046

仲有
Ecotools既所有化妝掃
Nubian Heritage既所有梘

值得一試既有
Andalou Naturals 1000 roses既護膚品
買左洗面泡、night cream同serum,洗面泡唔推介,好似沖極都沖唔乾淨咁,night cream同serum用完塊面會好軟滑,好快吸收,同埋佢既玫瑰味真係好好聞 唔係好假好濃既玫瑰味
下次會試同牌子紫色(lift & firm)同橙色(brightening),有旅行裝可以買一set試左岩自己先買,1000roses係買左之後先見到有旅行裝

買左未用 (都係睇人地D好評走去買)
InstaNatural Serum
Mad Hippie Serum

下次想試
買罐頭蠔/蜆

覺得有用就用我個code啦 QPP030
下次用你個code

用左你個code

sell下自己個 code: MAC0061
跪求supplement for 鼻敏感
d鼻水真係水咁流出黎

食Stinging Nettle 減輕症狀

https://iherb.co/3bGsKoYs

同時需要食六個月螺旋藻調整免疫系統
https://iherb.co/5fBvho8b

my code:MAL0483

用左
my code: aki5677
第一次買野 唔知有無貼錯code
買左鈣片,貞潔樹膠囊,海洋防曬同乳薊

已經用咗你個code
第一次買iherb想買美白既 supplement 同化妝掃
打算買 now foods l-cysteine 500mg同埋c-500 complex
用量果到l-cysteine係咪要啪一半黎食?因為我記得好似唔食得太多?
仲有咩好推介咁
本身想買海鹽杏仁朱古力但無貨
唔該曬
第一次買iherb想買美白既 supplement 同化妝掃
打算買 now foods l-cysteine 500mg同埋c-500 complex
用量果到l-cysteine係咪要啪一半黎食?因為我記得好似唔食得太多?
仲有咩好推介咁
本身想買海鹽杏仁朱古力但無貨
唔該曬

朱古力夏天唔賣,因為會溶
冬天再買啦

想搵cranberry預防尿道炎既絲打可以試呢隻,佢方便在fast dissolve,好似D粉糖咁擺入口一陣已經溶左,唔駛用水吞,食左之後兩年都無再翻發過

乾頭皮每逢乾燥季節頭皮自然甩到一塊塊 ,用左椰子油洗頭水就解決左,仲要好香,洗完成粒椰子糖咁

食左頭皮同指甲長得好快,同埋指甲明顯硬淨左,缺點係好大粒,好驚哽住

屋企有貓既話一定要買,超級超級超級鍾意食,屋企兩隻衰野癲到趁無人係屋企,一齊聯手推左個零食盒落地,淨係咬爛左呢包

如果頭頂成日有毛毛飛起,呢支幫到你,每次用2-3滴可以用到2046

仲有

值得一試既有
Andalou Naturals 1000 roses既護膚品
買左洗面泡、night cream同serum,洗面泡唔推介,好似沖極都沖唔乾淨咁,night cream同serum用完塊面會好軟滑,好快吸收,同埋佢既玫瑰味真係好好聞 唔係好假好濃既玫瑰味
下次會試同牌子紫色(lift & firm)同橙色(brightening),有旅行裝可以買一set試左岩自己先買,1000roses係買左之後先見到有旅行裝

下次想試
買罐頭蠔/蜆

下次用你個code

用左你個code

用咗你個 code

順便sell吓自己個code : PLZ176

仲有

值得一試既有

下次想試
買罐頭蠔/蜆

下次用你個code

用左你個code

用咗你個 code

順便sell吓自己個code : PLZ176

用咗你個 code

順便sell吓自己個code : BEN0321
新手想問下

一轉天氣, 去凍房冷氣房就會鼻敏感鼻塞, 倒流搞到氣管敏感, 一咳就一兩個月咁咳
次次睇西醫都係話氣管炎, 中醫就話身體弱所以氣管敏感
明顯係e 幾年抵抗力差左所以咁
想問下食d 咩可以改善/補充? 食elderberry/manuka honey 有用嗎?

另外plan 緊生仔, 本身想買maca 但e 到好似話無用, 應該食咩好

利申, 巴打
新手想問下

一轉天氣, 去凍房冷氣房就會鼻敏感鼻塞, 倒流搞到氣管敏感, 一咳就一兩個月咁咳
想問下食d 咩可以改善/補充? 食elderberry/manuka honey 有用嗎?

另外plan 緊生仔, 本身想買maca 但e 到好似話無用, 應該食咩好

利申, 巴打

講漏左, 個人仲好似訓幾多都會好攰, 訓唔夠, 中醫就話腎虛(不過中醫好似係咪都話腎虛 #sosad#, 同埋鼻敏感鼻塞我估都有關)
係咪要補腎/vit b? thanks
新手想問下

利申, 巴打

講漏左, 個人仲好似訓幾多都會好攰, 訓唔夠, 中醫就話腎虛(不過中醫好似係咪都話腎虛 #sosad#, 同埋鼻敏感鼻塞我估都有關)

試下食蟲草?
有冇人知唇濕疹可以有咩幫到手
查又得 食又得
查又得 食又得

用嘅唇膏唔好含有petroleum 個啲石油製品 因為水份會蒸發 用啲用蜜蠟同橄欖油製會好啲
街外我用 DHC同berts bee
Iherb 買左

都唔錯 甩皮無咁勁

用咗你個 code

順便sell吓自己個code : BEN0321

用咗你個 code

sell自己個code : ZAN1501
查又得 食又得

用嘅唇膏唔好含有petroleum 個啲石油製品 因為水份會蒸發 用啲用蜜蠟同橄欖油製會好啲
街外我用 DHC同burts bee
Iherb 買左

都唔錯 甩皮無咁勁

https://topick.hket.com/article/1535485/潤唇膏含石油%E3%80%80嘴唇「愈搽愈乾」
新手想問下

利申, 巴打

試下食蟲草?

我都有睇過, 但虫草係咪要係香港萬0, 屈仔買? 邊隻牌子好? 我見都幾多人講早稻田, 但一盒成$499
查又得 食又得

Iherb 買左

都唔錯 甩皮無咁勁

thanks
有用緊burts bee
食個方面 應該戒口定有冇supplement幫到手
已經冇食牛
查又得 食又得

Iherb 買左

都唔錯 甩皮無咁勁

thanks
已經冇食牛

有人就建議check下啲過敏原 我自己就睇中醫斷尾嘅 因為我一壓力大 immune 低先有
食野就因人啦 有啲人唔食牛 有啲話食少少
我就係食少少個啲 中醫話 病發嚴重個陣就全戒 好返可以有適當咁食
另外有啲濕疹關immune system 事 我諗個啲食supplement 會有用啲
有錯可指正

1001開post
查又得 食又得

Iherb 買左

都唔錯 甩皮無咁勁

thanks
已經冇食牛

有人就建議check下啲過敏原 我自己就睇中醫斷尾嘅 因為我一壓力大 immune 低先有
食野就因人啦 有啲人唔食牛 有啲話食少少
我就係食少少個啲 中醫話 病發嚴重個陣就全戒 好返可以有適當咁食
另外有啲濕疹關immune system 事 我諗個啲食supplement 會有用啲
有錯可指正

1001開post

明白
你睇邊個中醫 我都好想斷尾
之前淨係睇左西醫 俾咗類固醇 唔夠用太多
同埋用左就會好一兩日 停用又會發番出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞