[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
有冇啲健康既小食推介?
見你地多數都係講朱古力個啲
想戒糖但口痕

rice cracker, 呢2個牌子都幾好食
https://iherb.co/2VGSDhV1

https://iherb.co/3RsrS9Z3

my code:WSQ474
Iherb 搵 Petal Fresh 防脫洗髮, 萬寧~$90, Iherb ~$60
買埋隻Rainbow Light, 男性綜合维他命 150粒 $300

有無人用過?

小弟code: BWF567

左旋肉鹼係用來加快脂肪溶解 運動個陣可以事半功倍
事關我日日跑步都瘦得好慢 所以買了試下

點慢法?
我之前一個月跑八日 (無食藥)
又係hea跑咁 因為我體能好差
可能跑45mins先6-7k到咁
我一個月都瘦左3-4kg
定你想再瘦多d?

我係日日跑半個鐘 5k 做埋gym個半鐘
之後都係半個月落1kg
依家好似停埋
可能關我新陳代謝事

點慢法?
定你想再瘦多d?

之後都係半個月落1kg
依家好似停埋
可能關我新陳代謝事

咁其實你運動量多過我喎
定你本身體脂已經低

點慢法?
定你想再瘦多d?

之後都係半個月落1kg
依家好似停埋
可能關我新陳代謝事

咁其實你運動量多過我喎
定你本身體脂已經低

請問體脂邊到有得度
我運動量同上面位巴打差不多 仲肥咗

點慢法?
定你想再瘦多d?

之後都係半個月落1kg
依家好似停埋
可能關我新陳代謝事

咁其實你運動量多過我喎
定你本身體脂已經低

請問體脂邊到有得度
我運動量同上面位巴打差不多 仲肥咗

要買個量到體脂嘅磅
同事係amazon買左個
消脂吸脂,做運動加強燒脂

有CLA,L-carnitine

想效果勁D既有lipo6,不過lipo6有咖啡因,會引起副作用

要買個量到體脂嘅磅

From wiki
體脂率=1.2 * BMI+0.23 * 年齡-5.4-10.8 * 性別(男生=1,女生=0)
我之前就係有個儀器夾我皮下脂肪厚度

想效果勁D既有lipo6,不過lipo6有咖啡因,會引起副作用

同burn60係咪差唔多既野

同burn60係咪差唔多既野

burn60岩岩一查係GNC既燒脂產品,睇返成分都係CLA黎既
不過burn60見到係香港GNC 賣緊 幾百銀,食過既人係咪真係會有效D?
因為 iherb 平成倍,牌子都有好多選擇
未買過iherb
想問下有咩去肚紋有用? 生左bb個肚啲紋好核突
同埋想買下洗頭水有無邊隻潤啲?成日吹頭搞到啲頭髮好無光澤 睇上面絲打分享椰子油 但我怕會好笠

burn60岩岩一查係GNC既燒脂產品,睇返成分都係CLA黎既
不過burn60見到係香港GNC 賣緊 幾百銀,食過既人係咪真係會有效D?

我係美國買 所以6-7折到
我記得我第一日食cla有作嘔既感覺
好彩之後食無事

我係美國買 所以6-7折到
我記得我第一日食cla有作嘔既感覺
好彩之後食無事

我而加有食CLA唔見有咩副作用
而且keep住食野都保持到體重,做運動後有減到重
想問非洲黑皂有無圖睇下邊隻

要買個量到體脂嘅磅

From wiki
體脂率=1.2 * BMI+0.23 * 年齡-5.4-10.8 * 性別(男生=1,女生=0)

如果*係0 咁最後女仔咪又係0 ?

要買個量到體脂嘅磅

From wiki

如果*係咁最後女仔咪又係0 ?

要買個量到體脂嘅磅

From wiki

如果*係咁最後女仔咪又係0 ?

啫係男仔既話最後會減10.8 女仔減0
有冇啲健康既小食推介?
想戒糖但口痕

同問 想問重有無其他
未買過iherb
同埋想買下洗頭水有無邊隻潤啲?成日吹頭搞到啲頭髮好無光澤 睇上面絲打分享椰子油 但我怕會好笠

香港買bio oil啦
有冇啲健康既小食推介?
想戒糖但口痕

同問 想問重有無其他

你想要咩類型?nuts? Dried fruit?
未買過iherb

香港買bio oil啦

iherb都有得買bio oil,平過香港買。
iherb除咗bio oil 都有其他去印去紋嘅油,你可以自己睇吓揀揀

From Baby Kingdom

" Iherb 送住宅一定唔使俾附加費。

但 d 送貨哥仔非常、非常蠱惑,會呃個客要收,等客人選擇去自取...自己送少份件,或私自多收附加費,好賤格!

好彩我收貨前有上嚟爬文,知道唔使俾附加費。
送貨哥仔打嚟問我方唔方便去門市攞,我話唔方便...佢就話送上門要加收$30,我話我份國際件唔使附加費,佢就即刻問我幾點有人收貨。"

順豐送住宅都唔洗加

如果頭頂成日有毛毛飛起,呢支幫到你,每次用2-3滴可以用到2046

呢支有性趣
LAST得耐唔耐 我金毛獅王咁 試過好多都好快散返

唔quote圖喇,呢支都係維持幾個鐘,潤下頭頂D毛毛
擠兩滴落手板,搓開然後由個鑽開始向下摸,頭毛就會貼服左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞