[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
SF真係好慢 真係成個星期先到

但我之前試過幾次都好快 係咪呢排打風落雨影響咋
有無人係iherb買過代餐
肥仔想減肥

有冇人食呢隻 上網完全搵唔到
藥房賣成千蚊
有無人係iherb買過代餐
肥仔想減肥

代餐糖份又唔低,不如正正經經食好d啦

藥房賣成千蚊

葡萄糖胺有份研究話會增加眼壓,短期食既話眼壓可以回復正常,但長期食用唔排除有永久損害

藥房賣成千蚊

葡萄糖胺有份研究話會增加眼壓,短期食既話眼壓可以回復正常,但長期食用唔排除有永久損害

SF真係好慢 真係成個星期先到

但我之前試過幾次都好快 係咪呢排打風落雨影響咋

係機場清關都用左3日 (係寫住清關完成都唔拎出黎

星期日晚比錢星期五中午到左 我覺得ok啦
絲打報到 推介我用過又覺得好用而且好大機會回購或已多次回購

想搵cranberry預防尿道炎既絲打可以試呢隻,佢方便在fast dissolve,好似D粉糖咁擺入口一陣已經溶左,唔駛用水吞,食左之後兩年都無再翻發過

乾頭皮每逢乾燥季節頭皮自然甩到一塊塊 ,用左椰子油洗頭水就解決左,仲要好香,洗完成粒椰子糖咁

食左頭皮同指甲長得好快,同埋指甲明顯硬淨左,缺點係好大粒,好驚哽住

屋企有貓既話一定要買,超級超級超級鍾意食,屋企兩隻衰野癲到趁無人係屋企,一齊聯手推左個零食盒落地,淨係咬爛左呢包

如果頭頂成日有毛毛飛起,呢支幫到你,每次用2-3滴可以用到2046

仲有
Ecotools既所有化妝掃
Nubian Heritage既所有梘

值得一試既有
Andalou Naturals 1000 roses既護膚品
買左洗面泡、night cream同serum,洗面泡唔推介,好似沖極都沖唔乾淨咁,night cream同serum用完塊面會好軟滑,好快吸收,同埋佢既玫瑰味真係好好聞 唔係好假好濃既玫瑰味
下次會試同牌子紫色(lift & firm)同橙色(brightening),有旅行裝可以買一set試左岩自己先買,1000roses係買左之後先見到有旅行裝

買左未用 (都係睇人地D好評走去買)
InstaNatural Serum
Mad Hippie Serum

下次想試
買罐頭蠔/蜆

覺得有用就用我個code啦 QPP030
下次用你個code

絲打報到 推介我用過又覺得好用而且好大機會回購或已多次回購

想搵cranberry預防尿道炎既絲打可以試呢隻,佢方便在fast dissolve,好似D粉糖咁擺入口一陣已經溶左,唔駛用水吞,食左之後兩年都無再翻發過

乾頭皮每逢乾燥季節頭皮自然甩到一塊塊 ,用左椰子油洗頭水就解決左,仲要好香,洗完成粒椰子糖咁

食左頭皮同指甲長得好快,同埋指甲明顯硬淨左,缺點係好大粒,好驚哽住

屋企有貓既話一定要買,超級超級超級鍾意食,屋企兩隻衰野癲到趁無人係屋企,一齊聯手推左個零食盒落地,淨係咬爛左呢包

如果頭頂成日有毛毛飛起,呢支幫到你,每次用2-3滴可以用到2046

仲有
Ecotools既所有化妝掃
Nubian Heritage既所有梘

值得一試既有
Andalou Naturals 1000 roses既護膚品
買左洗面泡、night cream同serum,洗面泡唔推介,好似沖極都沖唔乾淨咁,night cream同serum用完塊面會好軟滑,好快吸收,同埋佢既玫瑰味真係好好聞 唔係好假好濃既玫瑰味
下次會試同牌子紫色(lift & firm)同橙色(brightening),有旅行裝可以買一set試左岩自己先買,1000roses係買左之後先見到有旅行裝

買左未用 (都係睇人地D好評走去買)
InstaNatural Serum
Mad Hippie Serum

下次想試
買罐頭蠔/蜆

覺得有用就用我個code啦 QPP030
下次用你個code

絲打我用左你個code啊
啱啱買左代餐,blenderbottle同L-carnitine
到左試左再包膠
我個code係ZEL0979
點解iherb 登入唔到
屋企同公司電腦都係咁

巴打 我買左螺旋藻 用來增強抵抗力
左旋肉鹼來加快減肥
貨未到 打算到左吃幾日先再出報告
同埋 如果頭皮炎上面有無洗頭水介紹 長期好頭痕乾燥 頭皮飄雪咁
感謝曬
左旋肉鹼來加快減肥
同埋 如果頭皮炎上面有無洗頭水介紹 長期好頭痕乾燥 頭皮飄雪咁
感謝曬

咩是左旋肉鹼 減肥有興趣

減肥我食緊GNC CLA 甲殼素 同運動個日會食埋burn60 不過iherb無得買 但應該有替代品 如果你地對GNC產品有興趣可以搵我 美國直購 唔係香港價
左旋肉鹼來加快減肥
感謝曬

咩是左旋肉鹼 減肥有興趣

左旋肉鹼係用來加快脂肪溶解 運動個陣可以事半功倍
事關我日日跑步都瘦得好慢 所以買了試下
有冇啲健康既小食推介?
見你地多數都係講朱古力個啲
想戒糖但口痕

左旋肉鹼係用來加快脂肪溶解 運動個陣可以事半功倍
事關我日日跑步都瘦得好慢 所以買了試下

點慢法?
我之前一個月跑八日 (無食藥)
又係hea跑咁 因為我體能好差
可能跑45mins先6-7k到咁
我一個月都瘦左3-4kg
定你想再瘦多d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞