[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
其實iherb幾錢免運費啊?我落order到見買滿USD40就可以免運費,但我order只係USD30都可以免到🤔

如果有shipping saver就可以

其實shipping saver 同買滿指定金額就免運費有乜關係?只要買一件shipping saver就可以全單免運費。

shipping saver同滿40usd免運費唔同,shipping saver你買一件都可能可以免運費(要視乎果件野本身可以扣幾多)。

同樣情況,一車有一件shipping saver就可以拉低運費,亦可以拉低指定金額。

利申 好似係咁,大家交流下
其實iherb幾錢免運費啊?我落order到見買滿USD40就可以免運費,但我order只係USD30都可以免到🤔

其實shipping saver 同買滿指定金額就免運費有乜關係?只要買一件shipping saver就可以全單免運費。

shipping saver同滿40usd免運費唔同,shipping saver你買一件都可能可以免運費(要視乎果件野本身可以扣幾多)。

同樣情況,一車有一件shipping saver就可以拉低運費,亦可以拉低指定金額。

有shipping saver 都唔一定全單免運費

唔係㗎,之前試過擺咗件shipping saver但一樣要運費

即係靠估,冇數計要買幾多shipping saver先可以免運費

其實無得計 佢好似每件可以扣既運費都唔同,但係又無講扣幾多
有冇人飲過black elderberry?
想問提升免疫力應該食乜野
同埋我日日都甩頭髮 好嚴重
啲頭髮又好乾 想問有無洗頭水推介
追咗少少 見到有巴打推Madre Labs 但comments 見到洗完好乾 各位有無其他推介 唔該晒各位

香港女仔普遍 Vitamin D 含量不足, 食Vitamin D 同埋常做運動有助提升免疫力
想問提升免疫力應該食乜野
同埋我日日都甩頭髮 好嚴重
啲頭髮又好乾 想問有無洗頭水推介
追咗少少 見到有巴打推Madre Labs 但comments 見到洗完好乾 各位有無其他推介 唔該晒各位

香港女仔普遍 Vitamin D 含量不足, 食Vitamin D 同埋常做運動有助提升免疫力

想問下用順豐
Status果度轉shipped out 轉左幾日
但tracking number not available 係咪姐係iherb 已寄出但順豐未收到
阿媽返工好辛苦,成日企,最近條腰痛,醫生話佢年紀大退化,俾咗d消炎止痛藥佢,唔知會唔會有咩保健品啱佢?
想問下用順豐
但tracking number not available 係咪姐係iherb 已寄出但順豐未收到

收唔收到app/email notice話已ship out?
收到後理應已經做到tracking
順豐收唔到都起碼有句已經係美國裝車
想問下用順豐

應該係已寄出,早幾日我都係好似你咁,結果要搵cs問tracking no.
想問下用順豐

應該係已寄出,早幾日我都係好似你咁,結果要搵cs問tracking no.

上次等左幾日都無email,又無update
四日到貨 真係好正
阿媽返工好辛苦,成日企,最近條腰痛,醫生話佢年紀大退化,俾咗d消炎止痛藥佢,唔知會唔會有咩保健品啱佢?

退化性關節炎患者可以試呢個:

Glucosamine & MSM

https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-Glucosamine-MSM-Vegetarian-120-Veggie-Caps/604?rcode=MAL0483

若果係生骨刺或者椎間盤突出 恐怕冇乜幫助
新手
想問問shipping address係咪可以寫順豐自取站?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞