[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
有冇健身奶粉同去肥仔紋既野介紹?

Check out this product I found on http://iHerb.com. Optional("Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Double Rich Chocolate, 5 lbs (2,27 kg)") http://www.iherb.com/prod/27509?code=WSQ474

Whey protein isolates
做緊9折,仲有好多味道

Thanks bro
有咩零食推介
有咩零食推介

Chocolate!!
Chocolove and endangered species 呢兩個牌子都好好食(只食dark chocolate)

另外仲有made in nature d dried fruit 都不錯
同埋係IHerb 買blue diamond d 脆餅都比較平
有咩零食推介

Chocolate!!
Chocolove and endangered species 呢兩個牌子都好好食(只食dark chocolate)

另外仲有made in nature d dried fruit 都不錯
同埋係IHerb 買blue diamond d 脆餅都比較平

淨係想買啲朱古力但買唔到免運
買400幾蚊朱古力會肥死
4日前落單,岩岩6點到左貨

同你一樣,d朱古力終於到

買左咩?share 下
我今朝都落左單等收貨

我上次買嘅
有咩零食推介

Chocolate!!

淨係想買啲朱古力但買唔到免運
買400幾蚊朱古力會肥死

買洗頭水個d都唔錯 d椰子味洗頭水護髮素髮尾油好正
貨到,用埋

http://hk.m.iherb.com/Avalon-Organics-Thickening-Shampoo-Biotin-B-Complex-Therapy-14-fl-oz-414-ml/3477?rcode=FRN857
Avalon 洗頭水,好香 有啲coriander seed 既感覺
誠哥賣$99,呢度買$54
另外仲買左支madre labs 洗頭水,不過未試

http://hk.m.iherb.com/MRM-CLA-1250-1-000-mg-180-Softgels/12443?rcode=FRN857
仲有呢個叫CLA
聲稱可以減脂,增lean muscle,不過淨係第一日食,未知結果

其餘都係翻兜propolis & royal jelly, 買多個protein shake bottle 湊免運
仲買左支flax oil 諗住人狗共享,不過未試 所以唔報告住

唔介意架話,落單前加我referral code FRN857 你全單on top 再有9折,我又會收到你張單既10% 做credit
太瘦食極唔肥 有咩supplement可以幫助吸收
或者改善下 可以肥d
或者改善下 可以肥d

講多啲
平時食幾多?食啲咩多?有無做運動?
去廁所去得好唔好?
如果係消化不良令到吸收唔好就可以食probiotics
如果係intake唔夠,又有做運動,可以飲
或者改善下 可以肥d

講多啲
平時食幾多?食啲咩多?有無做運動?
去廁所去得好唔好?
如果係消化不良令到吸收唔好就可以食probiotics
如果係intake唔夠,又有做運動,可以飲

未打完
可以飲gainer
如果係消化系統成個都差就睇中醫啦
如果只係食唔岩食物就食多啲蛋白質同carbs啦

買左咩?share 下
我今朝都落左單等收貨

買左probiotics
maxihair
coconut oil
非洲黑梘
箭牌,avalon洗頭水,平好多
chocolove朱古力

有冇巴絲食開probiotics,幾耐會見效

買左咩?share 下
我今朝都落左單等收貨

買左probiotics
maxihair
coconut oil
非洲黑梘
箭牌,avalon洗頭水,平好多
chocolove朱古力

有冇巴絲食開probiotics,幾耐會見效

食probiotics一個星期 腸胃好咗,唔會便秘
魚油好抵買
沖涼液邊隻好用
沖涼液邊隻好用

唔試soap? 非洲黑梘
沖涼液邊隻好用

唔試soap? 非洲黑梘

係咪咁正

利申:由細到大都用沖涼液,唔識用soap
probiotics你地買邊隻同食開幾多億
順豐慢到星期一係洛杉磯裝車到而家都未有任何更新
probiotics你地買邊隻同食開幾多億

食緊呢隻,包裝合理唔易受外界影響

推薦一個網俾大家參考下

https://labdoor.com

入面有唔同supplement牌子既質素同營養價值rankings
上reddit都見到唔少人用呢個網 應該無收錢做假
黑皂真好用?

背脊生暗瘡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞