[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
絲打 嚴重甩頭髮 頭好幼好薄 有無咩supplement /洗頭水推介
非洲黑皂
月見草油 我啲荷爾蒙瘡食左好左好多 超開心 因為我個個月都生同一個位 搽咩都無用 但食左月見草油啲瘡無哂!
Chia seed 勁平

絲打請問妳每日都keep住食月見草油?每日食幾多?食幾耐見效?

我買左之後就等一黎完m即食 佢叫1日3粒 但係我食1日1粒 之後黎完m keep住食左2個星期 期間有唔記得食既 但都好有用 無爆瘡
因為我黎m 個陣啲皮膚係勁好無暗瘡 係一黎完一個星期之後就開始爆 爆到下一次經期 但我食左佢之後啲皮膚勁好無再爆 就算有都唔會再生係同一個位
我都幾肯定係因為月見草油令我再無荷爾蒙瘡~ 因為我無改變我生活習慣 每日都係飲2.5-3L水 無戒過口 炸野照食

經期嗰陣停食?

係呀 黎完就食

我仲以為係唔駛停keep住食
玫瑰果粉幾時先有

我都想知,日日捕住

啱啱買左

訓教前買左依家已經又賣晒
到左試下係咪真係咁正先

Diu !!!!

玫瑰果粉有咩功用?好似咁搶手既
男朋友成日好攰唔夠精神可以買咩比佢食?
同埋寄台灣運費會唔會好貴?
新手第一次買乜都唔識

Rhodiola

Siberian Eleuthero

抗疲勞

食緊5htp 好似得少少作用
有冇其他介紹
玫瑰果粉幾時先有

我都想知,日日捕住

啱啱買左

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/27/145648_254c8301bc
220a02dfb3f1e0c6f03a6a.jpg[/img]

到左試下係咪真係咁正先

Diu !!!!

天然維他命C 美白

備受日本妹追捧
請問巴絲打們有冇延緩腦細胞死亡嘅 supplement 推薦 ?
我成日捱夜

同埋想搵 for 女性食嘅益生菌
有冇絲打食開覺得唔錯嘅牌子可以介紹 ?
ENJOY10 - 10% off orders over $40. Ends 5/29 at 10am PT
extra 10%off 岩岩用左

and my code: MAN1958 - 5% off
唔小心入左黎
好多野想買 但吞唔到藥丸
其實冇信用卡or 唔想用信用卡嘅巴絲可以去OK買mastercard prepaid giftcard拎嚟畀錢,仲可以自訂面額,只要講明可以用mastercard嘅網站呢張card都可以用,我上兩次都係咁樣畀錢

不過用完就冇用,要扔
下次再用就要再買一張
想可以重覆增值嘅就要自己親身去發卡銀行申請
https://hk.iherb.com/pr/Thayers-Witch-Hazel-Aloe-Vera-Formula-Alcohol-Free-Toner-Rose-Petal-12-fl-oz-355-ml/6792

https://hk.iherb.com/pr/Life-Flo-Health-Pure-Rosehip-Seed-Oil-Skin-Care-1-oz-30-ml/44211

呢兩支都係超平又堅work
特別係支玫瑰花水
呢一set用咗半個月塊臉好控油(本身多油),skin tone都真係冇再咁暗啞 ,保濕得嚟又唔笠,不過支油真係三滴就好夠用,千祈唔好多
塊臉用完好軟熟好滑

https://hk.iherb.com/pr/One-with-Nature-Dead-Sea-Salt-Soap-Bar-7-oz-200-g/5787

隻番梘係買畀男朋友用,佢都有濕疹,呢隻礦物梘冇香味冇chemicals,啱all skin types用
沖完個身爽得嚟又唔乾,仲幾滑
其實冇信用卡or 唔想用信用卡嘅巴絲可以去OK買mastercard prepaid giftcard拎嚟畀錢,仲可以自訂面額,只要講明可以用mastercard嘅網站呢張card都可以用,我上兩次都係咁樣畀錢

不過用完就冇用,要扔
下次再用就要再買一張

之前都有巴絲分享可以去7-11買tap&go卡當信用卡用,仲有得增值
巴絲可視乎自己需要買呢啲一次性/可增值嘅卡,或者考慮真係申請番張信用卡

my code: NES1741

不過用完就冇用,要扔
下次再用就要再買一張

之前都有巴絲分享可以去7-11買tap&go卡當信用卡用,仲有得增值
巴絲可視乎自己需要買呢啲一次性/可增值嘅卡,或者考慮真係申請番張信用卡

唔會用tap & go 唔鐘意間公司

不過用完就冇用,要扔
下次再用就要再買一張

好過用唔晒d錢要掉
唔記得入enjoy10就checkout左
岩岩email cs叫佢幫我入或者cancel order 有冇人試過?佢會唔會幫?
唔記得入enjoy10就checkout左
岩岩email cs叫佢幫我入或者cancel order 有冇人試過?佢會唔會幫?

自膠
原來有得自己cancel order

不過用完就冇用,要扔
下次再用就要再買一張

好過用唔晒d錢要掉

因為本人有信用卡所以兩款都未試過用,都係分享吓等大家多個選擇
https://hk.iherb.com/pr/Thayers-Witch-Hazel-Aloe-Vera-Formula-Alcohol-Free-Toner-Rose-Petal-12-fl-oz-355-ml/6792

https://hk.iherb.com/pr/Life-Flo-Health-Pure-Rosehip-Seed-Oil-Skin-Care-1-oz-30-ml/44211

呢兩支都係超平又堅work
特別係支玫瑰花水
呢一set用咗半個月塊臉好控油(本身多油),skin tone都真係冇再咁暗啞 ,保濕得嚟又唔笠,不過支油真係三滴就好夠用,千祈唔好多
塊臉用完好軟熟好滑

https://hk.iherb.com/pr/One-with-Nature-Dead-Sea-Salt-Soap-Bar-7-oz-200-g/5787

隻番梘係買畀男朋友用,佢都有濕疹,呢隻礦物梘冇香味冇chemicals,啱all skin types用
沖完個身爽得嚟又唔乾,仲幾滑

跟咗機買爽膚水同埋精華 好期待到手
玫瑰果粉幾時先有

我都想知,日日捕住

啱啱買左

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/27/145648_254c8301bc
220a02dfb3f1e0c6f03a6a.jpg[/img]

到左試下係咪真係咁正先

Diu !!!!

天然維他命C 美白

備受日本妹追捧

原來係咁,維他命C人造同天然其實吸收同效果差唔多一樣
食緊5htp 好似得少少作用
有冇其他介紹

食 N-Acetyl L-Tyrosine

增加dopamine level令你更開心

不過用完就冇用,要扔
下次再用就要再買一張

間公司有咩問題
有冇邊隻幫到個肝去脂?
老豆有脂肪肝
有冇巴絲知長期食Bacopa會唔會有咩副作用?
想請教下各位巴絲
男朋友工作關係長期訓唔夠
而且工作o既運動量都好大
有時仲要溫書預備考試
好辛苦
依加有食vit c 同護關節個d supplement
洗唔洗食下d 護肝既?
同埋我見前面有巴打推增強記憶力既supplements
係咪都可以食埋呢?
好多問題 麻煩哂各位
我真係好想可以幫輕下我男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞