[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
大家點睇 nootropics (益智藥)

natural nootropics?

side effects 較低,可長期服食

巴打食開邊隻? 我食開DMAE CAPS, PS100, L-Thanine 同埋caffenie pills

DMAE Vinpocetine Huperzine A Ginkgo biloba

Ginkgo biloba
巴打建唔建議中學生食?
因為就快要考DSE

唔建議食 ,Ginkgo bilob祇係促進腦部血液循環,令你短時間內思維較清晰

中學生應該食 DMAE & Phosphatidylserine 有助提升記憶力
leave name
有無醫濕疹產品介紹
有無醫濕疹產品介紹

Aveeno Eczema Therapy真心好用,wash同cream都好用,冇類固醇(不過佢隻anti-itch cream有1%),我連塊面敏感都係用佢好快冇事

iHerb買Aveeno平過萬寧好多仲有Cerave都平好多又多啲款,呢個brand外國都好多人讚

Btw有冇人用開Andalou Naturals嘅洗頭水護髮素啱啱訂咗啲
第一次買,想問係咪入code有折?
有巴絲可以比個code我嗎
有無醫濕疹產品介紹

Aveeno Eczema Therapy真心好用,wash同cream都好用,冇類固醇(不過佢隻anti-itch cream有1%),我連塊面敏感都係用佢好快冇事

iHerb買Aveeno平過萬寧好多仲有Cerave都平好多又多啲款,呢個brand外國都好多人讚

Btw有冇人用開Andalou Naturals嘅洗頭水護髮素啱啱訂咗啲

一直用開,未用佢之前用Avalon organics
我覺得佢好用過Avalon organics
不過真係要配護髮素,都幾乾下
維他命可唔可以同蜂膠一齊食

巴打食開邊隻? 我食開DMAE CAPS, PS100, L-Thanine 同埋caffenie pills

DMAE Vinpocetine Huperzine A Ginkgo biloba

巴打建唔建議中學生食?
因為就快要考DSE

唔建議食 ,Ginkgo bilob祇係促進腦部血液循環,令你短時間內思維較清晰

中學生應該食 DMAE & Phosphatidylserine 有助提升記憶力

巴打你每朝食幾多粒呢d pills
我食3粒已經覺得好多

我自己有vit B + 蜂膠 + 蜂王漿一齊食
推薦一個網俾大家參考下

https://labdoor.com

入面有唔同supplement牌子既質素同營養價值rankings
上reddit都見到唔少人用呢個網 應該無收錢做假

唔明點解myprotein whey isolate 會係protein 版第1 近排買左飲緊,shake 完成2吋白泡係面,點飲 隔多一陣先變返液體,係咪要我飲淨D 泡等半個鐘先飲埋

巴打建唔建議中學生食?
因為就快要考DSE

Thx 巴打

巴打建唔建議中學生食?
因為就快要考DSE

巴打有無試過 Bacopa?
外國都幾多人食

我自己有vit B + 蜂膠 + 蜂王漿一齊食

咁我放心買了
成日都好倦訓唔夠咁 本身食緊dhc b 雜, 巴打有無產品推介

巴打建唔建議中學生食?
因為就快要考DSE

巴打有無試過 Bacopa?
外國都幾多人食

冇食過,

Bacopa 睇資料話要食兩個月先見效
成日都好倦訓唔夠咁 本身食緊dhc b 雜, 巴打有無產品推介

係咪 sleep quality 好差

夜晚食B雜?
有無醫濕疹產品介紹

一直用開,未用佢之前用Avalon organics
我覺得佢好用過Avalon organics
不過真係要配護髮素,都幾乾下

你用咩系列

巴打建唔建議中學生食?
因為就快要考DSE

巴打你每朝食幾多粒呢d pills
我食3粒已經覺得好多

5 6 粒
其實referral code點先用到,佢成日自動幫我扣loyalty credit
想要提升專注力 可以學樓上個位ching食 L-Thanine 同埋 caffenie

藥效維持大約兩個鐘,每隔四個鐘食一次藥
終於買到
間唔中有買 supplement

試緊呢隻 collagen, 未知有冇用
http://hk.iherb.com/pr/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589

有咩食咗皮膚會好啲?

有冇人會定期買野?我自己買得唔多成日要俾運費
tg: janxjan

利申:絲
DMAE Phosphatidylserine bacopa
呢幾隻有冇巴打食過包膠?邊隻好
間唔中有買 supplement

試緊呢隻 collagen, 未知有冇用
http://hk.iherb.com/pr/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589

有咩食咗皮膚會好啲?

有冇人會定期買野?我自己買得唔多成日要俾運費
tg: janxjan

利申:絲

我都想問 呢兩日生咗兩粒暗瘡,仲要左右對稱咁生
突然間覺得好絕望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞