[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
大家有無試過買California gold nutrition 嘅野? 比now food 邊個好啲?

California gold nutrition 食過益生菌

我諗點都好過Healthy Origins,Healthy Origins嘅supplements唔係美國廠生產,品質良莠不齊

岩岩search完facebook,
有人話 Healthy Origins 對念珠菌好,
正準備買再追post見到,又唔知買唔買好。
好糾結

究竟揀 California gold nutrition / healthy origins 定 Nature's Bounty 好
唔洗要日日有屎痾,純粹想夠多 嗜酸乳杆菌 La-14 殺下念珠菌。
買開野儲緊貨免運費問埋:
想問有冇d補肝產品係G6PD (蠶豆症) 既人食都得?
我男朋友成日捱夜面色好差又好黃,
想買黎俾佢補身,但佢又有蠶豆症,怕有啲成份佢唔食得
或者任何岩捱夜食而蠶豆症都食得既都可以介紹返
大家有無試過買California gold nutrition 嘅野? 比now food 邊個好啲?

California gold nutrition 食過益生菌

我諗點都好過Healthy Origins,Healthy Origins嘅supplements唔係美國廠生產,品質良莠不齊

岩岩search完facebook,
有人話 Healthy Origins 對念珠菌好,
正準備買再追post見到,又唔知買唔買好。
好糾結

究竟揀 California gold nutrition / healthy origins 定 Nature's Bounty 好
唔洗要日日有屎痾,純粹想夠多 嗜酸乳杆菌 La-14 殺下念珠菌。

咁你放心,Healthy Origins呢款probiotics有特別寫明.....

咁樣係咪比人取消左??

答你唔到
不過我今日想訂嗰陣係冇貨既

未見過佢有貨

咁樣係咪比人取消左??

答你唔到
不過我今日想訂嗰陣係冇貨既

未見過佢有貨

笑到咁,你買到乎?
APP端首單立減US$5,折扣碼APPS2017

截至2017年8月30日

用唔到

用唔到

應該係第一次用佢個app買嘢先用到

用唔到

應該係第一次用佢個app買嘢先用到

我係第一次
上網睇d 人都話用唔到
有無巴絲交換code用
我code LWJ411
另外,如果有巴打有健身產品想買又唔識,可以問我
買左ALPHA GPC既聰明藥試下, 食左3日, 有巴打講會好易累, 但我就食完呢3日都好易醒左, 12點訓2,3點就醒左訓唔返, 精神又無咩想訓, 返工又唔覺有咩特別左, 無其他野變左
Btw 有無人食過點點綠d沖劑保健食品
頭髮乾,多頭皮,有無咩洗頭水可以介紹下?
追完post入左坑係咁買

5%code:YOY5084

用左你個code

宣傳下我個code:WIN1932

入咗你個code準備買嘢

My code: CAR3897

我買咗呢隻試
Btw 有無人食過點點綠d沖劑保健食品

買過啲芝麻粉十穀粉之類

Self-promote: NES1741
啱先又入左L-carnitine 同 CLA
的起心肝減肥
我個code : YUN6151
買左ALPHA GPC既聰明藥試下, 食左3日, 有巴打講會好易累, 但我就食完呢3日都好易醒左, 12點訓2,3點就醒左訓唔返, 精神又無咩想訓, 返工又唔覺有咩特別左, 無其他野變左

Alpha-GPC係mild central nervous stimulant,提神醒腦,提升體能

有失眠頭痛之類side effect好正常
的起心肝減肥

試完上嚟包膠可以嗎
的起心肝減肥

試完上嚟包膠可以嗎

可以吖,我仲食緊green coffee, 試下一星期上三堂上拳同一日做gym睇下有無瘦
的起心肝減肥

試完上嚟包膠可以嗎

可以吖,我仲食緊green coffee, 試下一星期上三堂上拳同一日做gym睇下有無瘦

做埋運動實會

用唔到

依家冇問題,可以用

我買咗呢隻試

睇落似好香果種
係咪男女都岩?
第一次買落左400 幾蚊 買左d 野比隻狗

btw, 歡迎用我個code KIT7178 第一次買用埋 SAVE2017 再減多d / 用apps 第一次買就入埋 APPS2017 (減$5 美金)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞