[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
有冇人食過奶薊果Milk Thistle?

我有,補肝, 淨係返夜前後食

咩牌子好d?

邊個牌子特價買邊個/最低價錢買到最多粒而又最高dosage
成日失眠 有咩可以幫到入睡
好痛苦
手腳頭都有牛皮癬 已經買左cream
但沐浴露同洗頭水無頭緒,any suggest?thanks!

牛皮癬用松焦油梘最好

樓上位巴打 你牛皮癬買左咩cream
有無類固醇啊?
同埋想知個梘有無類固醇
老婆和bb有濕疹,係iHerb買Aveeno、CeraVe嘅cream+cleanser,平過香港好多。另外,我自己有鼻敏感,前排買左洗鼻鹽來洗鼻,仲有乜野推介?

佢d野有無類固醇
但沐浴露同洗頭水無頭緒,any suggest?thanks!

牛皮癬用松焦油梘最好

有無類固醇啊?
同埋想知個梘有無類固醇

松焦油梘絕無添加類固醇

搽蘆薈啫喱 屈臣氏/萬寧 有售

牛皮癬用松焦油梘最好

有無類固醇啊?
同埋想知個梘有無類固醇

松焦油梘絕無添加類固醇

搽蘆薈啫喱 屈臣氏/萬寧 有售

呢隻唔喺for mask?
有野想買,請問仲有無code?
有野想買,請問仲有無code?

唔介意就用我嘅rewards code NES1741
有無安眠藥賣 無睇醫生好耐無得開藥
訓唔到好撚慘
有邊隻可以降下膽固醇? 膽固醇去到7.2
有無巴打用開邊隻洗頭水好?
我條女成日甩好多頭髮 想搵隻好既洗頭水過佢
眼乾同多眼膠 眼攰 有冇咩好介紹?

花青素 葉黃素 魚油
有邊隻可以降下膽固醇? 膽固醇去到7.2

魚油 + 卵磷脂
有無好野介紹解決便秘
飲好多水食多菜有食生果都係便秘

試過飲 洋車前子 (Psyllium) 都幾好
加國冇冇得買?
抗抑鬱 同冇咁攰有冇介紹?

抗抑鬱

iherb得一款達到Pharmaceutical grade

Nature's Way, Perika, St. John's Wort
https://hk.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Perika-St-John-s-Wort-60-Tablets/4561

若食緊抗抑鬱藥物就唔好食,令腦中血清素濃度過高而產生Serotonin syndrome,頭暈作嘔,嘔到pk

抗疲勞

食紅景天 Rhodiola Rosea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞