[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
想請問下有無咩美白product可以內服

點解唔去試日本個堆美白丸

食過白兔牌 無乜用

食過triple c?個名好似係咁 深藍色樽 冇用
打算試now foods, c-500 complex 貪佢有針葉櫻桃成份 應該work
利申睇羅摩即吳承俊講姐 未親身證明work

我正正就係睇佢推介咩可以美白/保濕就跟住食
針葉櫻桃我直情係買粉嚟沖
早幾個月開始食埋玫瑰果粉 去做facial俾人話白淨咗好多 係咁問我係咪轉咗護膚品

玫瑰果粉係買邊隻牌子?

呢隻 成日無貨

食過白兔牌 無乜用

打算試now foods, c-500 complex 貪佢有針葉櫻桃成份 應該work

早幾個月開始食埋玫瑰果粉 去做facial俾人話白淨咗好多 係咁問我係咪轉咗護膚品

c-500好似有both針葉櫻桃同玫瑰果
打算跟佢講買埋山竹膠囊
希望有用 但佢講既唔食甜野個d好難做到

我覺得分開食份量足啲效果會較明顯
其實都係儘量少食 完全戒哂好難

食過白兔牌 無乜用

玫瑰果粉係買邊隻牌子?

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/10/230641_20d0f18302104d4353f0785ec8790661.jpg[img]
呢隻 成日無貨

唔該哂

有冇人食呢隻?

買過 幾好食 但夏天天氣熱佢溶到變左一大舊
買咗洗頭水爆咗。。點算?
買咗洗頭水爆咗。。點算?

影相send俾客服

追post睇到呢兩隻對記憶力專注力有效 如果呢兩隻相比邊隻會有用啲?定兩隻一齊服用會比較好?另外想問下有冇巴打食過覺得有冇副作用?唔該哂

DMAE提高專注力,坊間用作治療兒童ADHD

Bacopa提高記憶力與學習能力,連續食兩個月開始見效

兩隻我都食過,一般人甚少會出現副作用,好安全

唔該巴打
想問埋其實食幾耐開始見效?主要想考試嗰排溫書專注同提高記憶力 咁係咪淨係嗰排食就得?

我食緊dmae, bacopa, phosphatidyl
bacopa 上邊睇巴打講長期食,有副作用,降低性慾,當介j

reddit有個別長期服食嘅人士反映會導致性慾減退,勃起功能障礙
https://www.reddit.com/r/Nootropics/comments/2lfci3/bacopas_sexual_side_effects_weaker_orgasm_and/?st=J2JRO3SS&sh=2f86f95c
男人保健食乜??

saw palmetto extract 預防雄性禿與前列腺癌

Lycopene 提高精子活力及濃度 預防前列腺癌
依幾錢先送貨?
依幾錢先送貨?

$40美金
慢性結膜炎左幾年隻眼長期紅 睇醫生話敏感,滴醫生開個d眼藥水又無用 所以想試下supplement ,有無話藍莓素定葉黃素好d
成日手軟腳軟可以點
食完呢隻失眠呀屌
食完呢隻失眠呀屌

食咗幾耐開始失眠?
食完呢隻失眠呀屌

夜晚食,唔失眠至奇
食完呢隻失眠呀屌

夜晚食,唔失眠至奇

朝早食呀
早上十點幾啪左兩粒
下午兩點飲左杯咖啡
夜晚就失眠
食完呢隻失眠呀屌

食咗幾耐開始失眠?

第一日
今日第二日食 冇跟佢recommended portion 淨係食左一粒
宜家好攰又好精神咁
溫書係專注左不過可能琴晚冇瞓過所以有啲虛脫
男人保健食乜??

saw palmetto extract 預防雄性禿與前列腺癌

Lycopene 提高精子活力及濃度 預防前列腺癌

MACA冇撚用?
護肝護眼有無咩好推薦
仲有隻Desert Essence, Tea Tree Replenishing Shampoo
屋企人話個頭仲係油

隻椰子洗頭水幾正

同好 仲勁香 洗完頭髮好靚

早排買埋佢heat resistant 個spray
太香

有無圖請問
新手唔太知邊隻
護肝護眼有無咩好推薦

護肝

Milk Thistle

護眼

Lutein

Bilberry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞