[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
係咪得信用卡付款?

你係咪冇信用卡? 我都係冇申請信用卡既、但後來有人教我用 tap &go, 可當mastercard用、我用左2次、都ok的
好難買夠60 usd. :(
Subtotal: HK$151.25

有冇巴絲想夾單?

有冇巴絲想夾單?

巴打 夾單?

有冇巴絲想夾單?

巴打 夾單?

好呀
tg id: lihkg_f

有冇巴絲想夾單?

巴打 夾單?

好呀

sorry ar 巴打

頭先同fd夾左

有冇巴絲想夾單?

巴打 夾單?

好呀

sorry ar 巴打

頭先同fd夾左

其實買咁少野運費都係廿幾蚊
自己俾埋好過同人夾約出去交收,搭車錢都差唔多啦
仲有呢啲國際件送住宅區都唔駛加錢,千祈唔好俾人多收

有冇巴絲想夾單?

巴打 夾單?

好呀

sorry ar 巴打

頭先同fd夾左

送住宅會俾人多收錢?

尋晚落左單 仲processing緊

有冇巴絲想夾單?

巴打 夾單?

好呀

sorry ar 巴打

頭先同fd夾左

送住宅會俾人多收錢?

唔會收㗎,上面位巴打就係提大家唔好俾人收多咗

另外想知大家會唔會有時唔知點解被清shopping cart,自己再加番晒啲嘢之後過幾日又無啦啦回復番之前個購物車,但呢幾日再新加嘅又唔見咗,好煩
會唔見呀
我仲以為係自己問題

我依家都係加左入wish list
先再加落cart度
會唔見呀
我仲以為係自己問題

先再加落cart度

我都會係咁、有時係佢有bug, 我通常會等一陣、或者登出再入過
會唔見呀
我仲以為係自己問題

先再加落cart度

我都會係咁、有時係佢有bug, 我通常會等一陣、或者登出再入過

我都以為係我自己問題,希望快啲搞掂呢個bug
有無巴打用開邊隻洗頭水好?
我條女成日甩好多頭髮 想搵隻好既洗頭水過佢

用過幾隻coconut 既洗頭水都唔錯 又香
加國冇冇得買?
抗抑鬱 同冇咁攰有冇介紹?

抗抑鬱

iherb得一款達到Pharmaceutical grade

Nature's Way, Perika, St. John's Wort
https://hk.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Perika-St-John-s-Wort-60-Tablets/4561

若食緊抗抑鬱藥物就唔好食,令腦中血清素濃度過高而產生Serotonin syndrome,頭暈作嘔,嘔到pk

抗疲勞

食紅景天 Rhodiola Rosea

另外補充:

抗抑鬱功效:

St. John's Wort extract(hyperforin)>= SAM-e > 5-htp > L-Tryptophan
第1次買野 入左新人code
臨俾錢果陣個code消失左 試過幾次都係咁

而家冇新人優惠喇

WELCOME5

入呢個 code

有冇巴絲想夾單?

巴打 夾單?

好呀

sorry ar 巴打

頭先同fd夾左

送住宅會俾人多收錢?

唔會收㗎,上面位巴打就係提大家唔好俾人收多咗

另外想知大家會唔會有時唔知點解被清shopping cart,自己再加番晒啲嘢之後過幾日又無啦啦回復番之前個購物車,但呢幾日再新加嘅又唔見咗,好煩

轉language/shipping country就會咁
有時㩒人地d link 會reset左個language
想問而家係咪用人地個code已經無左10% off,
淨係得幫人地儲credit?

Apply左人地個code, Order total都係無變.
要買成2千幾蚊supplement同洗頭水, 終於明白10%的重要性.. 做藥煲
想問而家係咪用人地個code已經無左10% off,
淨係得幫人地儲credit?

Apply左人地個code, Order total都係無變.
要買成2千幾蚊supplement同洗頭水, 終於明白10%的重要性.. 做藥煲

諗清楚邊啲重要先買
iherb d supplement 咁平你都買到2千蚊
你諗住每朝啪十幾粒?
我每朝食3 粒都覺得多,成日懶無食,我手頭有7樽,最後好regular咁食只有兩樽
你買咁多,一定會無耐性食晒,睇唔到成效
逐樣逐樣嚟好過,買左最急切個幾樣先啦
各位皮膚唔好巴巴絲打可以買
Now Foods, Freeze Dried Acai, 500mg, 100 veggie caps
因為巴西莓係好強既抗氧化成份
又有花青素一揸對皮膚好既野
我每朝早上都有食兩粒

另外我都有食
Nature's Beauty, Evening Primrose OIl, 1000mg, 60 softgels
我食完lunch會食一粒
呢隻月見油丸有痴激素
對荷爾蒙瘡好有效的

另外我早餐會加一匙
mamma chia, organic black chia seed
一匙已經有好多營養包括
蛋白質,膳食纖維,omega3,鈣
對人好有益

最後希望大家用我個code PWS324

有雌激素係正常?
Zinc,vitamin A同C對暗瘡同暗瘡印有冇用
仲有啲code係咪已經冇左discount入完都唔見有
Zinc,vitamin A同C對暗瘡同暗瘡印有冇用
仲有啲code係咪已經冇左discount入完都唔見有

我入咗code都冇
仲有冇巴絲有code可share?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞